Edifici Linazasoro & Sánchez Arquitectura

POSPOSAT - Conferència: Linazasoro & Sánchez Arquitectura

Imatge: 
© COAC Lleida
 
ATENCIÓ: LA JORNADA S'HA POSPOSAT. TAN AVIAT TINGUEM LES NOVES DADES, US HO FAREM SABER.
El dijous 16 de desembre a les 19.30 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Demarcació de Lleida una conferència a càrrec de Linazasoro & Sánchez Arquitectura, societat formada el 2011 pels arquitectes José Ignacio Linazasoro i Ricardo Sánchez.

José Ignacio Linazasoro neix a Sant Sebastià i ha estat catedràtic de projectes a les escoles de Valladolid i Madrid, així com professor convidat a escoles europees i americanes com Pamplona, Venècia, Milà, Bari, Lausana o Lima.

Ha impartit conferències sobre projectes propis a París, Roma, Londres, Praga, Estocolm o Ciutat de Mèxic, entre altres i realitzat exposicions monogràfiques a Madrid, Roma, Cesena i Ràvena.Ha publicat llibres de teoria de l'arquitectura, el més recent dels quals és La Memoria del Orden (2013). Ha rebut premis nacionals i internacionals i internacionals destacant el Premi COAM, Moreno Mansilla, Iberfad i Piranesi Prix de Rome.

Ricardo Sánchez González neix a Madrid i estudia a la ETSAM, on és actualment professor associat i ha estat convidat com Visiting Professor a Siracusa i a Lausana.

Ha impartit conferències sobre projectes propis a Segovia, Valladolid, Nàpols i Siracusa. Ha publicat projectes a AV, Arquitectura Viva, Casabella i Domus. Ha rebut premis per la seva obra com el Ionic Awards o el Moreno Mansilla i ha guanyat nombrosos primers premis en concursos a Espanya, França i Itàlia per projectes de diferent naturalesa, com espais públics i habitatges col·lectius amb la societat Linazasoro&Sánchez i individualment.
Versió per a imprimirPDF version