• 2a edició del Postgrau en Mediació Professional en l'àmbit de l'Arquitectura i l'Urbanisme

  Atenció: Davant l'aplicació de noves restriccions per frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar el Postgrau en Mediació Professional, que estava previst iniciar el 10 de novembre de 2020. La previsió és iniciar el curs el 13 d’abril de 2021, pendent de com evolucioni la situació.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: Dm, 13 abril - Fins: Dm, 23 novembre

 • Imatge d'un interior amb molts colors

  Seminari web "La història dels colors i la seva relació amb l’arquitectura"

  El dijous 18 de febrer (10 hores), l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC i l'empresa JUNG han programat el seminari web gratuït La història dels colors i la seva relació amb l’arquitectura on ens descobriran la història dels colors, la seva relació amb les emocions i la seva capacitat de canviar la percepció dels espais.

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 18 febrer De 10 a 14 hores

 • Quaderns n.272: Tècniques cosmètiques

  Presentació del Quaderns 272: tècniques cosmètiques

  El proper 4 de febrer a les 19 h tindrà lloc la presentació del número 272 de la revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme, que porta per títol Tècniques cosmètiques.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 04 febrer a les 19 h

 • Conferència d'Anna Bofill

  El dijous, 28 de gener de 2020 a les 19.30h la Doctora Arquitecta,  Anna Bofill Levi ens explicarà com es va projectar i concebre el Barri Gaudí de Reus, un referent ineludible de la nostra arquitectura. Una conferència online oferta per la Demarcació de Tarragona del COAC.Cal inscripció prèvia:

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 28 gener 19.30h

 • Conferència: "Renaturalització d'espais educatius, patis escolars pel clima"

  La Demarcació de Lleida del COAC organitza, conjuntament amb diverses entitats, la formació virtual "Renaturalització d'espais educatius. Patis escolars pel clima".Aquesta formació es realitzarà el dijous, 28 de gener de 2021 de 17:30 a 19:00h i anirà a càrrec d'El Globus Vermell, col·lectiu d’arquitectes amb l’objectiu d’empoderar a les persones en la creació d’entorns construïts més sans i sostenibles.

  Demarcació: Lleida
  Día: Dj, 28 gener De 17:30h a 19:00h

 • El patrimoni industrial del vi a Vilafranca. Una proposta de futur

  Diàlegs Tècnics de l'AADIPA: El patrimoni industrial del vi a Vilafranca. Una proposta de futur

  El proper dimarts 26 de gener a les 19 h, dins del 9è cicle de Diàlegs Tècnics de l'AADIPA, tindrà lloc una videoconferència sobre el Conjunt Històric de l’Arquitectura del Vi a Vilafranca del Penedès. Situat al voltant del carrer del Comerç i l’entorn de l’estació, és un conjunt que cal protegir urgentment perquè no té garantit el seu futur més immediat.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 26 gener de 19:00 a 20:30 h

 • Les Dones Fem ciutat

  Parlem d'urbanisme de gènere al cicle Les Dones FEM

  Recupereu el vídeo de la jornada. El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Sota el títol “Fem Ciutat”, el dilluns 18 de gener a les 18 h es podrà seguir en línia la xerrada i taula rodona sobre l’urbanisme de gènere.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dll, 18 gener 18:00 h

 • Curs de càlculs senzills i aspectes constructius bàsics per al projecte d'estructures i fonaments (2a Edició)

  Calcula tu mateix l'estructura dels teus projectes! Apunta't a aquest curs que ofereix la Demarcació de Tarragona els dimarts 12,19,26 de gener i 2,9 de febrer del 2021 de 10h a 14h.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dm, 12 gener - Fins: Dm, 09 febrer

 • Jornada de Suport Professional: Principals causes de sinistres en l'exercici professional

  Jornada de Suport Professional: Principals causes de sinistres en l'exercici professional

  El proper dimarts 12 de gener a les 12 h, el COAC organitza una Jornada de Suport Professional sobre responsabilitat civil a l'edificació i a l'urbanisme. Es parlarà de les principals causes de sinistres en l'exercici professional de l'arquitecte, i com prevenir-les.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 12 gener 12.00 h

Pàgines