• Jornada de Suport Professional: FM i transformació hotelera

  Continuem amb el cicle de Berenars FM, una sèrie de trobades sobre temes d'actualitat en el món del Facility Management que celebrem cada primer dimarts de mes. En la propera sessió, el 2 de novembre a les 18 h, parlarem sobre "Gestionar la transformació hotelera". L'acte es podrà seguir presencialment i també per streaming.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 02 novembre 18 h

 • AIR/ARIA/AIRE. PRESENTACIÓ DEL QUADERNS BIENNALE 2021

  Presentació del primer “Quaderns Biennale” amb la presència de la degana del COAC, Assumpció Puig i del director de l’Institut Ramon Llull, Francesc Serés.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 21 octubre a les 18.30 h

 • Projecte Selgascano

  Conferència de l'Estudi Selgascano

  El dijous 21 d'octubre de 2021, a les 19.30 h, tenim l'oportunitat d'escoltar als arquitectes de l'estudi Selgascano.Una conferència que combinarà el format telemàtic i la presencialitat a la Sala d'Actes de la Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, on els arquitectes ens parlaran dels seus darrers projectes.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 21 octubre 19:30h

 • jsp nou codi estructural

  Jornada de Suport Professional: El nou Codi Estructural

  El proper dimarts 19 d'octubre a les 10 h, l'Oficina Consultora Tècnica del COAC organitza una jornada online sobre el nou Codi Estructural, aprovat amb el Reial Decret 470/2021, de 29 de juny. La sessió, adreçada als arquitectes col·legiats, es podrà seguir en directe per streaming.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 19 octubre De 10 a 12 h

 • pasadís universitat

  Arquitectour Debat: "Reflexions sobre el model de l’escola del futur"

  En el marc de l'Arquitectour Lleida 2021, el dijous 14 d’octubre a les 19 h tindrà lloc l’Arquitectour Debat “Reflexions sobre el model de l’escola del futur”, a la Sala d’Actes de la Demarcació de Lleida del COAC.Programa: 

  Demarcació: Lleida
  Día: Dj, 14 octubre Dijous, 14 d'octubre a les 19.00h

 • Menjador (sala d'estar)

  Conferència "Patrimoni i Sostenibilitat" a càrrec de Fernando Vegas i Camilla Mileto

  El dijous 14 d’octubre, a les 16 h, tindrà lloc la segona conferència del cicle de conferències MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 14 octubre 16 hores

 • llibre “Girona XX-XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment”, de Narcís Sastre

  Presentació del llibre “Girona XX-XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment”, de Narcís Sastre

  El pròxim dimecres 13 d'octubre de 2021, a les 19.30 hores, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la presentació del llibre “Girona XX-XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment”, de Narcís Sastre.

  Demarcació: Girona
  Día: Dc, 13 octubre 19.30 hores

 • Sessió Sert. Nous sistemes constructius: fusta

  Sessió Sert. Nous sistemes constructius: la fusta

  La fusta és la protagonista de la propera Sessió Sert sobre nous sistemes constructius a l’Escola Sert, que tindrà lloc el proper dilluns 11 d’octubre a les 17 h, en modalitat online.

  Demarcació: COAC
  Día: Dll, 11 octubre De 17 a 19 h

 • Arquitectour Cadaqués

  V Arquitectour Girona: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués

  Un any més, la Demarcació de Girona del COAC commemora el Dia Mundial de l’Arquitectura a través de l’Arquitectour Girona: Revisitant l’arquitectura moderna de Cadaqués, que enguany coincidirà amb el cinquantè aniversari de la mort de Peter Harnden i el centenari del naixement de Lanfranco Bombelli.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dv, 08 octubre - Fins: Ds, 09 octubre

Pàgines