Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Carles Colldelram, enginyer industrial i Transwersal Section Head del Sincrotró ALBA

  Visita guiada a les instal·lacions del Sincrotró Alba

  Des de la Intercol·legial Tècnica del Vallès vam organitzar el divendres, 16 de setembre, una visita guiada a les instal·lacions del Sincrotró Alba, a Cerdanyola del Vallès. El guiatge, excel·lent per cert, va anar a càrrec de Carles Colldelram, enginyer industrial i Transwersal Section Head del Sincrotró Alba.

  Día: Dv, 16 setembre

 • Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya

  Visita guiada al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya

  La delegació del Vallès va organitzar el passat dimarts,  26 de juliol, una visita guiada al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya i a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya, un centre de producció dedicat a la creació audiovisual a Terrassa, que ha esdevingut referent internacional en el món audiovisual.   La cr

  Día: Dm, 26 juliol De 10 a 13 h.

 • les dones fem paisatge

  El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle "Les dones fem".La propera sessió consistirà en una visita guiada als espais del Parc de Collserolla que formaran part del Pediatric Cancer Center, de la mà de Marina Cervera, arquitecta i paisatgista.

  Día: Dll, 18 juliol 19:00 h

 • edificis modernistes reus

  Cicle de visites tècniques del XLVè Curset. Lluís Domènech i Montaner. Visita a Reus

  L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 2 de juliol, una visita a l’obra domenequiana i dels seus contemporanis a Reus. La visita anirà a càrrec de Gemma Serch i Clàudia Sanmartí, directores del XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner.

  Día: Ds, 02 juliol de 09:00 a 19:00 hores

 • Visita Espai Hospitalari Polivalent de Granollers

  La Intercol·legial Tècnica del Vallès va organitzar el passat 1 de juliol una visita d'obra guiada a l'Espai Hospitalari Polivalent de Granollers. El guiatge va anar a càrrec d'Aleix Vilalta i de Rafael Capdevila com a part de la direcció facultativa de l'empresa G3.  

  Día: Dv, 01 juliol

 • Visita d’obres a un Edifici Plurifamiliar amb Certificació Breeam

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, el dimecres 22 de juny, una visita d’obres al primer edifici plurifamiliar de Manresa amb certificació Breeam.A les 18 h, a la sala d’actes de la Casa Lluvià, seu del COAC, l’arquitecte Pere Santamaria (SANTAMARIA ARQUITECTES) farà una explicació del projecte i, tot seguit, ens desplaçarem caminant fins a l’edifici (C/ Guimerà cantonada

  Día: Dc, 22 juny 18.00 h

 • Visita d'obra edifici Slow

  Visita d'obra edifici Slow

  La Delegació del Vallès va organitzar, el passat 9 de juny, una visita d’obra a l’edifici Slow de Sant Cugat del Vallès, dissenyat per BailoRull Arquitectura amb l'assessorament de HAUS HealthyBuildings. El guiatge va estar a càrrec de Joel Vives, director tècnic de HAUS, i d'Eulàlia Figuerola, arquitecta responsable de l'Àrea de Sostenibilitat. 

  Día: Dj, 09 juny

 • Un edifici corporatiu referent de sostenibilitat

  Visita a l'edifici Yellow Nest

  La Delegació del Vallès, conjuntament amb el despatx d'arquitectura, urbanisme i enginyeria GMG, va organitzar el passat dimecres 18 de maig una visita guiada a l'edifici Yellow Nest de Terrassa.

  Día: Dc, 18 maig

 • Cicle de Visites Tècniques del XlVè Curset. Lluís Domènech i Montaner. Visita a Canet de Mar

  L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 14 de maig, una visita a l’obra domenequiana de Canet de Mar, a càrrec de Gemma Serch i Clàudia Sanmartí, directores del XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner. A fons”.

  Día: Ds, 14 maig de 10:00 a 18:00 h

Pàgines