Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Viatge a Basilea

  El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC reprèn la programació de viatges arquitectònics i ho fa amb una sortida a la ciutat de Basilea, del 29 d’abril a l’1 de maig, com a activitat paral·lela a l’exposició ‘Valònia-Brussel·les, Barcelona i Basilea_espais de vida compartida’, mostra resultant de la sisena edició del Cities Connection Project.

  Des de: Ds, 29 abril - Fins: Dll, 01 maig

 • Seu de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

  Visita guiada a la Seu del COAC Tarragona

  L’edifici del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona, en el mateix cor del casc antic de la ciutat, va ser encarregat a l’arquitecte Rafael Moneo Vallés (premi Pritzker 1996).

  Día: Ds, 18 març De 10:30 a 12:00 h.

 • Intercol·legial Tècnica del Vallès

  Visita al Sincrotró Alba

  Des de la Intercol·legial Tècnica del Vallès es va organitzar, el dimecres 15 de març, una visita  guiada a les instal·lacions del Sincrotró ALBA, a Cerdanyola del Vallès. El guiatge va anar a càrrec de Carles Colldelram, enginyer industrial i Transversal Section Head del Sincrotró ALBA. 

  Día: Dc, 15 març

 • Rehabilitació de l'edifici d'oficines de l'antiga Seu de l'Autoritat Portuària de Tarragona

  Vermut d'obra V45 + Presentació concurs · Autoritat Portuària de Tarragona

  Visita guiada a la rehabilitació de l’edifici d’oficines de l’antiga Seu de l’Autoritat Portuària, obra presentada en la categoria de Rehabilitació: Obres de restauració, rehabilitació o reforma de la XII Biennal Alejandro de la Sota, de les arquitectes Elisabet Prat Castellví i Anna Adserà Quesada, P+A Arquitectes SCPP.

  Día: Ds, 18 febrer 10:30 h

 • SESSIÓ SERT: ELS MATERIALS I LA DESCARBONITZACIÓ DEL SECTOR

  Els nous requisits de la UE sobre la descarbonització del sector acceleren la inclusió dels materials en el càlcul i límits de la petjada de carboni del cicle de vida dels edificis. La nova Directiva d'Eficiència Energètica dels Edificis, el Pla d'Economia Circular, la Taxonomia al sector de l'Edificació i el marc d'Avaluació Level(s) ja n'estableixen uns objectius i una metodologia.

  Día: Dll, 30 gener de 17 h a 19 h

 • Visita guiada a l'exposició 'Cartells de la vida moderna. Els orígens de l'art publicitari'

  El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC ha programat pel dimarts 24 de gener de 2023, a les 18.30 hores, una visita guiada a l'exposició “Cartells de la vida moderna. Els orígens de l'art publicitari”, que es pot veure fins al 26 de febrer de 2023, al CaixaForum Girona (carrer Ciutadans, 19. Girona).

  Día: Dm, 24 gener 18.30 h

 • Visita guiada a l'exposició 'Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat'

  El proper 19 de gener, a les 11 h, es durà a terme una visita guiada a l'exposició Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat, a càrrec de Toni Solanas, qui hi ha contribuït en l'aspecte constructiu arquitectònic.

  Día: Dj, 19 gener 11 h

 • Intercol·legial Tècnica del Vallès

  Visita al nou edifici d'Eco-Equip de Terrassa

  El passat dimecres, 14 de desembre, amb la  Intercol·legial Tècnica del Vallès, vàrem visitar el nou edifici d'Eco-Equip de Terrassa, empresa dedicada a la gestió municipal de residus.   Aquest nou edifici, de 1.200 m2, s’està executant íntegrament amb fusta (tant l’estructura,

  Día: Dc, 14 desembre

 • Arquitectour_Ebre: Les Cases de l'Escola

  Atenent la magnífica resposta dels assistents a la recentment celebrada 6a edició de l’Arquitectour i havent gaudit d'allò més, tornem a convocar per al diumenge 27 de novembre la tanda de visites guiades amb què la Demarcació de l'Ebre commemora el Dia Mundial de l'Arquitectura.

  Día: Dg, 27 novembre

Pàgines