• Conferència: VAUMM ///ONLINE///

    Malgrat el confinament, l'àrea de Cultura del COAC Tarragona no s'atura!

    Demarcació: COAC, Tarragona
    Día: Dj, 28 maig 19.30

  • Conferència: "Architect Mutation"

    La Demarcació de les Comarques Centrals continua la seva programació d’activitats (en confinament) amb la xerrada “ARCHITECT MUTATION” el dimarts 26 de maig a les 18 h. Anirà a càrrec de l’arquitecte Jonatan Domènech, que ens parlarà de com veu el món tecnològic i de com ser un referent mundial en un tema que t’apassioni.

    Demarcació: Comarques Centrals
    Día: Dm, 26 maig 18.00 h

  • QUÈ ÉS L’ARQUIESCOLA? Participa des de casa del programa educatiu de COAC

    Dins de la Setmana d’Arquitectura 2020, us volem explicar ArquiEscola, el programa educatiu d’arquitectura a les escoles impulsat pel COAC, i com hi podeu participar. 

    Demarcació: Girona
    Día: Dj, 14 maig De 16.30 a 17.15 h

  • Ballo al Balcó. Videomuntatge de dansa col·lectiva

    En el marc de la Festa d'Arquitectura de l'Eixample, el proper divendres 8 de maig es presentarà al web del COAC el vídeomuntatge de dansa col·lectiva del districte.Com ja sabeu, l'activitat proposada per celebrar la Festa des de casa és interpretar la coreografia que ens ha preparat el ballarí i coreògraf Toni Mira, on fusiona els seus estudis d’arquitectura amb la seva passió, la dansa.

    Demarcació: Barcelona
    Día: Dv, 08 maig 20:15 h

  • Eixample

    Festa d'Arquitectura de l'Eixample: Obrim el teló

    La Festa d'Arquitectura de l'Eixample gira al voltant del Taller Masriera, edifici icònic del districte ubicat al carrer Bailèn. La voluntat és posar en valor l'edifici i aconseguir que pugui ser un ateneu per al barri. Per això, l'activitat proposada pel Grup d'Arquitectes de l'Eixample té relació amb les arts escèniques.Ballo al balcó

    Demarcació: Barcelona
    Des de: Dj, 07 maig - Fins: Dg, 17 maig

  • Sant Andreu

    Festa d'Arquitectura de Sant Andreu: Un habitatge per a tothom

    Al barri de Sant Andreu hi trobem una de les icones de l'Arquitectura Moderna a Barcelona: la Casa Bloc. Va ser el primer edifici a Catalunya d’habitatge social en alçada, i es va dissenyar per proveir d’habitatge de lloguer social digne als obrers de les indústries tèxtils de Sant Andreu.

    Demarcació: Barcelona
    Des de: Dj, 07 maig - Fins: Dg, 17 maig

  • v

    Festa d'Arquitectura de Sant Martí: Repensem el patrimoni industrial de l'Escocesa

    Vols conèixer el patrimoni industrial i social del barri? El Grup d'Arquitectes de Sant Martí vol promoure la seva rehabilitació per donar resposta a les diferents necessitats d'equipament, serveis i habitatge del districte.Saps què és un joc col·laboratiu? 

    Demarcació: Barcelona
    Des de: Dj, 07 maig - Fins: Dg, 17 maig

  • Ciutat Vella

    Festa d'Arquitectura de Ciutat Vella: Repensem el Sanatori Antituberculós

    Sabies que arquitectura i salut van molt lligades? El Sanatori Antituberculós va ser projectat pel GATCPAC als anys 30 del segle XX per fer front a una pandèmia com l'actual, i representa un referent de l’arquitectura racional de Barcelona.

    Demarcació: Barcelona
    Des de: Dj, 07 maig - Fins: Dg, 17 maig

  • Litoral

    Festa d'Arquitectura del Litoral: Bicicletada online

    De la mà de Bici Cultura BCN, fem una bicicletada online des de la Ricarda, al Prat de Llobregat, fins a les Tres Xemeneies, a Sant Adrià de Besòs.El dia que ens puguem tornar a trobar i celebrar la Festa d’Arquitectura del Litoral, farem la pedalada presencial tots junts. Fins aleshores, us animem a descobrir els diferents espais que trobarem durant els 36 km que dura la ruta de manera online, que cansa menys!

    Demarcació: Barcelona
    Des de: Dj, 07 maig - Fins: Dg, 17 maig

Pàgines