• Trobada d'Arquitectes del Baix Llobregat: Visita al Passeig Marítim del Prat de Llobregat

  Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 01 octubre 18 - 19.30 h

 • POUM figueres

  Taula rodona sobre el POUM de Figueres

  El passat 25 de juliol, el ple de l'Ajuntament de Figueres va aprovar inicialment el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de la ciutat (POUM) el qual representa un nou pas per a actualitzar un pla vigent des del 1983 i que, per tant, té trenta-vuit anys d'història.

  Demarcació: Girona
  Día: Dv, 24 setembre 18.30 hores

 • inexperiències

  INEXPERIÈNCIES: Mesura, Marta Domènech & David López i Arantxa Manrique Arquitectes

  En el marc de la itinerància a la Demarcació de Girona del COAC de l’exposició Premis AJAC XII, el dijous 23 de setembre de 2021, a les 19 hores, tindrà lloc, en format híbrid, una nova sessió del cicle “Inexperiències” de la dotzena edició dels Premis AJAC, amb la presentació de tres dels equips guardonats. 

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 23 setembre 19 hores

 • mapa sabadell

  Jornada online: Pla director de l’espai obert urbà de Sabadell. Una aportació al model de ciutat

  Seguint el cicle de xerrades “TROBADES AMB...”, el dijous  23 de setembre a les 19 h tindrà lloc la conferència online “PLA DIRECTOR DE L’ESPAI OBERT URBÀ DE SABADELL UNA APORTACIÓ AL MODEL DE CIUTAT”, a càrrec dels arquitectes Josep Torras, Tomás de Castro i Rosa Folch.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dj, 23 setembre 19.00 h

 • Exposició: "CurArte"

  La sala d’exposicions de la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes acollirà l’exposició CurArte, del fotògraf Tino Soriano, dins el festival fotogràfic Revela’t. 

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Des de: Ds, 18 setembre - Fins: Dm, 12 octubre

 • biblioteca

  Cicle de visites tècniques XLIVè Curset. Jornada tècnica sobre patrimoni custodiat a Lleida

  L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 18 de setembre, una visita a Lleida a càrrec de Ana Chust i Dídac Gordillo, directors del XLIVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol "Patrimoni Custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació".

  Demarcació: COAC
  Día: Ds, 18 setembre 10:00 h

 • La ricarda

  L’entorn natural de la possible ampliació de l’Aeroport. Visita en bicicleta a la finca de La Ricarda.

  L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) organitza una visita en bicicleta  a la Ricarda el proper divendres 17 de setembre,per tal de conèixer l'entorn natural de la possible ampliació de l'Aeroport del Prat.

  Demarcació: COAC
  Día: Dv, 17 setembre 16:30 h

 • home gran pasejant a noi

  Presentació del llibre “Reflexiones sobre la vejez", de Jordi Querol

  El proper 17 de setembre a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre “Reflexiones sobre la vejez. Los que caminamos despacio”, de l'arquitecte Jordi Querol. Durant l'acte, presentat per Sandra Bestraten, presidenta de la demarcació de Barcelona del COAC i autora del pròleg del llibre, també es mostraran imatges de diverses pintures de les quals Querol també n'és l'autor i que reflexionen sobre el pas dels anys.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 17 setembre a les 19h

 • dibuix catedral

  Exposició: “La Seu de Manresa, 700 anys / De Berenguer de Montagut a Gaudí”

  La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull, del 16 de setembre al 10 d’octubre, l’exposició “LA SEU DE MANRESA, 700 ANYS / De Berenguer de Montagut a Gaudí”, comissariada per Fermí Bataller i Francesc Rafat.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Des de: Dj, 16 setembre - Fins: Dg, 10 octubre

Pàgines