• Bündner Kunstmuseum Chur - Barozzi Veiga

  Conferència de Barozzi Veiga

  El dijous 17 de febrer de 2022, a les 19.30 h, tindrem l'oportunitat d'escoltar la conferencia de Barozzi Veiga, on l'arquitecte Fabrizio Barozzi i Alberto Veiga ens parlà sobre la trajectòria de l'estudi i dels seus projectes més rellevants.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 17 febrer 19:30 h

 • Presentació del llibre "Crossings/Traversées"

  Presentació del llibre "Crossings/Traversées"

  El proper 10 de febrer a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "Crossings/Traversées"⁣, amb la participació de l’autor, l’arquitecte francès Dominique Coulon i el també arquitecte Ricardo Devesa. 

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 10 febrer a les 18.30 h

 • 50 anys de l'arxiu històric

  50 anys de l'Arxiu Històric del COAC a Tarragona

  L’exposició mostra l’obra d’una trentena d’arquitectes i és una nova oportunitat per veure juntes una selecció de projectes i dibuixos a través dels quals s’explica part de la història de l’arquitectura del nostre país des de mitjan segle XIX fins a l’actualitat.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dc, 09 febrer - Fins: Dj, 31 març

 • Edifici peris+toral

  Conferència "Construir i Habitar" per Peris+Toral Arquitectes

  El dijous 27 de gener a les 19.30 h, tindrà lloc la conferència "Construir i Habitar" a càrrec de Peris+Toral Arquitectes, a la sala d'actes del COAC Lleida.

  Demarcació: Lleida
  Día: Dj, 27 gener 19.30 h

 • Elisa Aymerich

  "Els meus retrats" d'Elisa Aymerich

  La seu de la Delegació del Vallès acull, fins al 18 de març, l’exposició pictòrica "Els meus retrats" de l’artista terrassenca Elisa Aymerich. 

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dm, 25 gener - Fins: Dv, 18 març

 • Presentació del llibre "De suburbi a ciutat"

  El proper 25 de gener a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre "De suburbi a ciutat"⁣, amb la participació de Zaida Muxí, arquitecta i urbanista, Pedro Lorenzo, arquitecte i amic de Xavier Valls, i Odei A.-Etxearte, autora del llibre i periodista.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dm, 25 gener a les 19h

 • Jorge Pérez Jaramillo

  Conferència “Medellín, cas d’estudi. Urbanisme i societat”, a càrrec de Jorge Pérez Jaramillo

  El dijous 20 de gener, a les 16 h, tindrà lloc la sisena conferència del cicle MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. En aquesta ocasió, l’arquitecte Jorge Pérez Jaramillo impartirà la conferència “Medellín, cas d’estudi.

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 20 gener 16 h

 • Treballs final de grau

  Exposició: Treballs Finals de Grau

  El dijous 20 de gener s’obrirà l’exposició dels “Treballs Finals de Grau”, que dona a conèixer els projectes presentats pels alumnes que es van graduar el curs 2020-21 al Campus Vic de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques, ESDAP Catalunya.Els treballs exposats reflexionen, d’una banda, sobre la societat i, de l’altra, aporten propostes per transformar-la, amb la finalitat de repensar el paper del Disseny Gràfic o d’Interiors com a elements de transformació social.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Des de: Dj, 20 gener - Fins: Dg, 20 febrer

 • exposició

  Tot un món de pedra en sec

  Tot un  món de pedra en sec és un material pedagògic creat en el marc del projecte LEADER Col·labora x Paisatge. El seu objectiu és donar a conèixer el patrimoni de Pedra en Sec de Catalunya i, específicament, de les Terres de l’Ebre a tot el públic en general, i especialment a la gent més jove.

  Demarcació: Ebre
  Des de: Dll, 17 gener - Fins: Dj, 17 febrer

Pàgines