Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Cicle Mobilitat. Carrers per conviure

  La segona sessió del Cicle Mobilitat, programada pel dijous 20 d'octubre de 2022, a les 19 hores, a la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès, es desenvoluparà sota el títol 'Carrers per conviure'. 

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 20 octubre 19 hores

 • A Cel Obert. Festival d'Intervencions Efímeres

  Els dies 7, 8 i 9 d'octubre tindrà lloc a Tortosa la novena edició del Festival d'Intervencions Efímeres A Cel Obert, organitzat per l'Ajuntament de Tortosa i el Museu de Tortosa, amb la col·laboració de la Demarcació de l'Ebre del COAC.

  Demarcació: Ebre
  Des de: Dv, 07 octubre - Fins: Dg, 09 octubre

 • Regenerar Barcelona. 4a sessió: "Regeneració de barris"

  INSCRIPCIONS: CICLE DE XERRADES REGENERAR BARCELONALa quarta sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "Regeneració de barris" tindrà lloc el proper 6 d'octubre a les 12:30 h.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 06 octubre 12:30 h - 14:30 h

 • Fotografia aèria. Jon Tugores

  L'exposició "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstraccions" es pot veure al COAC Tarragona

  La Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull l’exposició "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstraccions". Fotografies aèries fetes per l'arquitecte i aviador Jon Tugores. Lectures territorials d'Europa.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dll, 03 octubre - Fins: Dv, 04 novembre

 • Arquitectour_Ebre: Les cases de l'escola

  El primer dilluns d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Arquitectura. Per commemorar aquesta cita anual amb el món de l’Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va instaurar l’Arquitectour: visites guiades a edificis emblemàtics del patrimoni arquitectònic de cada demarcació territorial.

  Demarcació: Ebre
  Des de: Ds, 01 octubre - Fins: Dg, 02 octubre

 • VI Arquitectour Girona. Revisitant l'Arquitectura Moderna de Cadaqués

  Un any més, la Demarcació de Girona del COAC commemora el Dia Mundial de l’Arquitectura a través de la sisena edició de l’Arquitectour Girona: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués. El dissabte 1 d’octubre, s’ha organitzat una nova ruta pel nucli antic de Cadaqués amb diverses visites centrades en l’arquitectura moderna.Programa 

  Demarcació: Girona
  Día: Ds, 01 octubre 10 hores

 • Regenerar Barcelona. 3a sessió: "Per a la millora urbanística i ambiental dels barris de Gràcia"

  Inscripcions: cicle de xerrades Regenerar BarcelonaLa tercera sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "MPGM Gràcia" tindrà lloc el proper 29 de setembre a les 12:30 h.Programa

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 29 setembre 12:30 h - 14:30 h

 • Cicle MARQ 2022/2023. Conferència 'Projectar llocs a través del temps', a càrrec de Daria de Seta

  El dijous 29 de setembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la segona sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Projectar llocs a través del temps’, a càrrec de l’arquitecta Daria de Seta. Daria de Seta

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 29 setembre 16.30 h

 • Convivència, cultura i cooperació

  En el marc de l’exposició “Per Durar”, el COAC organitza conjuntament amb la Casa Flors Sirera de l’Ajuntament de Manresa,  la jornada Convivència, cultura i cooperació.Se celebrarà el dimarts, 27 de setembre de 18 a 21.30 h a la Casa Lluvià amb el següent programa:

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: Dm, 27 setembre De 18 a 21:30 h

Pàgines