Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge de la jornada del proper 10 de maig

JORNADA: L'EPBD ja és aquí! Reptes i oportunitats per als arquitectes

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
El 10 de maig a les 10 h, el COAC organitza la jornada ‘L’EPBD ja és aquí! Reptes i oportunitats per als arquitectes’ per presentar les novetats i eines que proposa la nova versió de la Directiva d’Eficiència Energètica dels Edificis (EPBD), aprovada el passat 12 de març.


Durant la sessió, s’explicarà com aquesta normativa transformarà la pràctica de l’arquitectura i servirà per obrir nous camps professionals per als arquitectes ja que, per exemple, en els propers anys 1 de cada 3 arquitectes es dedicarà a la rehabilitació. Així mateix, també es parlarà del compromís que ha d’assumir la professió per contribuir a la descarbonització del planeta.

Els reptes de l'EPBD
La sessió es dividirà en tres parts. A la primera, després d’una benvinguda institucional, es farà un repàs de les claus de l’EPBD des de la perspectiva europea, però també espanyola, ara que han començat a córrer els 24 mesos que els estats membres tenen per transposar la directiva al seu marc legal.

El segon tram de la jornada servirà per situar l’EPBD en la pràctica professional. Es presentarà l’indicador del potencial de canvi global (PCG) com una de les principals eines per treballar el concepte de descarbonització en tot el cicle de vida de l’edifici i també es posarà el focus en la rehabilitació sistemàtica i a gran escala del parc edificat.

Una taula rodona servirà per tancar l’acte. Hi participaran experts en rehabilitació i descarbonització, i comptarem amb la presència d’arquitectes que ja treballen amb els criteris de l’EPBD en relació als materials i a la rehabilitació.

Consulta el programa de la jornada i els ponents que hi participaran.

Recupera el vídeo de la jornada:Un espai web amb informació sobre descarbonització
El projecte 'Descarbonitzant l'Arquitectura' estrena un nou espai web en el qual podreu trobar els vídeos de les jornades, accedir a publicacions, documents i formació disponible i consultar informació d'interès vinculada a l'EPBD i la descarbonització. Descobreix-lo!

Versió per a imprimirPDF version