Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Obra guanyadora del premi Alejandro de la Sota. Centre Terapèutic per l'Alzheimer. Josep Riu de Martin. © Salva López

XII Biennal Alejandro de la Sota, a Cambrils

Imatge: 
Obra guanyadora del premi Alejandro de la Sota. Centre Terapèutic per l'Alzheimer. Josep Riu de Martin. © Salva López

L'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Es podrà veure de l’1 de juny al 18 de setembre de 2022, al Molí de les Tres Eres de Cambrils (Carrer Via Augusta, 1, Cambrils).

Enguany, de les 55 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 23, de les quals 13 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 6 obres com a guanyadores i 1 d’elles ha rebut alhora el sisè Premi Alejandro de la Sota.

Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.

Inauguració el dia 1 de juny de 2022 a les 20h, amb la presentació de Víctor Pujol Hugàs, vocal de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Sr. Oliver Klein Bosquet, l’alcalde-president del Museu d’Història de Cambrils.

Consulteu les obres seleccionades aquí.
Consulteu les obres guardonades aquí.

#COACTarragona

logo del coac

Versió per a imprimirPDF version