Visita a Rubí: casa passiva unifamiliar i projecte ressò

Imatge: 
© Toni Escudé

L'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat (AuS) organitza, per al divendres 8 d'abril a les 16 h, una visita a dos edificis en construcció a Rubí, un exemple de casa passiva i un prototip del projecte RESSÒ.

Casa passiva
Els arquitectes Toni Escudé i Raül de Castro explicaran el primer dels edificis, un habitatge unifamiliar entre mitgeres (PB+2+SC) que compta amb murs i estructura horitzontal d’Ytong i divisions interiors amb plaques de Fermacell. Es tracta d'un habitatge passiu amb certificació A situat al centre de Rubí (carrer del General Prim, 13). A més, es farà una petita explicació teòrica i pràctica sobre Ytong i Fermacell.

Als següents enllaços podeu consultar informació sobre el projecte i sobre l'empresa constructora especialitzada en Yotong que farà el taller.

Prototip del projecte RESSÒ
La segona visita es farà a un edifici prototip del projecte RESSÒ que es va dissenyar per a la competició universitària internacional Solar Decathlon Europe 2014 a Versailles. El prototip s'està tornant a muntar de forma definitiva al barri de Sant Muç, a l'av. Can Tapís, 197.

Inscripcions i organització de la visita
A la primera visita s'hi pot arribar en transport públic, però per accedir al segon edifici es requereix vehicle privat. En aquest sentit, us demanaríem que en el moment de fer la inscipció, a banda d'indicar el nom i telèfon de contacte, també concreteu si disposeu de vehicle propi i si podríeu portar més acompanyants i quants. Les inscripcions s'han de fer a auscatalunya@coac.cat

Si esteu interessats en dinar a prop abans de la visita, indiqueu-ho a la inscripció. Es reservarà lloc per a les 14 h al restaurant Plats (carrer Llobateras, 61, Rubí).

Versió per a imprimirPDF version