Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Sistemes i contexte - Conferència de l'estudi Arquitecturia

Sistemes i contexte - Conferència de l'estudi Arquitecturia

Imatge: 
© Arquitecturia

El dijous 16 de novembre de 2023, a les 19:00 h, tenim l'oportunitat d'escoltar la conferència de l'estudi Arquitecturia, on l'arquitecte Josep Camps ens parla sobre la trajectòria de l'estudi i dels seus projectes més rellevants.

Una conferència presencial oferta per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Arquitecturia, des de l'any 2006 han guanyat diversos premis i el seu treball ha estat reconegut, publicat i exposat a tot el món. Ha treballat en projectes urbanístics, culturals, residencials, educatius i sanitaris tant per al sector públic com privat. Algunes de les obres més destacables són la Plaça Absis de la Catedral, el Centre Cultural de Ferreries i el Museu de l'Energia.

L'any 2012 van estar a la Biennale di Architettura di Venezia, representant Catalunya i les Illes Balears a l'exposició "Architectural Rowers".

L'any 2013 van rebre el Jove Arquitecture de l'any, pel Projecte d'Edifici i l'Olga Felip va ser premiada per la revista Architects' Journal com a Dona Emergent en Arquitectura 2013.

A més ensenyen a Universitats, fent algunes recerques a través dels estudis de doctorat i participen en la promoció i difusió cultural com a consellers d'associacions d'arquitectes.

L'Olga Felip, sòcia d'Arquitecturia, ha estat membre del jurat de la XIII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d'Arquitectura de Tarragona.


#dijousalcoac

#COACTarragona

logo del coac
Versió per a imprimirPDF version