Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "Import Zurich / Export Barcelona"

Imatge: 
© Cities Connection Project (CCP)
L'exposició s'inaugura el 22 d'octubre a les 19 h amb una conferència a càrrec d'André Bideau, i es podrà veure del 23 d’octubre al 7 de novembre de 2015 a l'Espai Picasso i l'Altell de plaça Nova.

Cada any Cities Connection Project (CCP) tria dues ciutats europees i les connecta mitjançant projectes d'arquitectura de referència en un doble sentit d'anada i tornada. La ciutat suïssa de Zurich, que compta amb una important tradició en el desenvolupament de nous models d'habitatge cooperatiu, ha estat escollida, juntament amb Barcelona, per a l'esdeveniment d'aquest any. Un total de 20 + 20 obres seleccionades de cada ciutat s'exposen a les dues seus i les exposicions s'enriqueixen amb debats, conferències i altres activitats obertes al públic. 

Amb l’objectiu, doncs, de generar sinergies entre l’arquitectura catalana i la de Zurich, l’exposició "_Import Zurich. Cooperative housing: new ways to inhabit" ha escollit 20 projectes d’habitatge col·lectiu que han estat construits en els últims deu anys. I amb el títol "_Export Barcelona. Social Housing in Urban Context" s'exhibiran també els millors vint projectes d'habitatge social de Barcelona fets per joves arquitectes amb exemples com Torre Júlia de Galiana-Pons-Vidal (Premi Ciutat de Barcelona 2011), els habitatges a Sant Andreu López-Rivera (Premi FAD 2008) o el projecte de la Residència Universitària ETSAV a Sant Cugat realitzat per H-Arquitectes i dataAE.

Veure el vídeo de la conferència:

Versió per a imprimirPDF version