Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ELISAVA MASTERS’ TALKS: 'CURATING FOR THE COMMON GOOD'

Imatge: 
'Here We Are! Women in Design', 2021
Viviane Stappmanns, comissària del Vitra Design Museum, és la primera convidada de la segona edició del cicle de conferències Elisava Masters’ Talks, amb la ponència 'Curating for the Common Good'.

Viviane Stappmanns està interessada a explorar la contribució que els conservadors poden fer per repensar el disseny com una pràctica relacionada amb la sostenibilitat ecològica i social. En el seu treball d’exhibició i d’ensenyament, experimenta amb nous enfocaments col·laboratius. Ha ensenyat en diferents escoles i universitats, entre elles l’Escola d’Arquitectura i Disseny Urbà de la Universitat de RMIT a Melbourne, Austràlia i, més recentment, a la Universitat d’Arts i Disseny de Karlsruhe. Abans de treballar al Museu de Disseny de Vitra, ha treballat com a editora i conservadora en contextos d’arquitectura i disseny a Austràlia i Alemanya, i té títols en Disseny Interior i Periodisme.

L’exposició 'Here We Are! Women in Design 1900 – Today!' s’inaugura al Museu del Disseny de Barcelona l’octubre de 2023. Actualment, està treballant en l’exposició itinerant internacional “Garden Futures”, que s’inaugurarà al Museu de Disseny de Vitra a la primavera de 2023.

Trobareu més informació al web del Centre Obert d'Arquitectura.

Us hi podeu inscriure aquí.
Versió per a imprimirPDF version