Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Trobada de Sant Pere. Viure amb l'aigua. Taller internacional Wave, a càrrec de Miquel Peiro

Imatge: 
© bordas+peiro
La Delegació Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebra la tradicional Trobada de Sant Pere amb la conferència “Viure amb l’aigua. Taller internacional Wave”, a càrrec de Miquel Peiro, del taller d'arquitectura bordas+peiro. La xerrada que tindrà lloc el dijous 27 de juny de 2024, a les 19 hores, complementa l'exposició que amb el títol homònim es pot veure a la sala d'exposicions de la mateixa demarcació fins a l’1 de juliol.

La relació entre les activitats antròpiques i el medi natural s'ha de replantejar. L'emergència ecològica, l'augment imminent del nivell del mar, i l'increment de la violència de tempestes i inundacions exigeixen una reflexió des de l'arquitectura sobre com articular el territori. Conceptes fonamentals de l'arquitectura com la permanència, autonomia, adaptabilitat, i el caràcter sistèmic estan en discussió. El treball fet per Anna Maria Bordas i Miquel Peiro en el taller internacional WAVE a l'IUAV replanteja aquests conceptes basant-se en una anàlisi prospectiva de com conviurem en un futur no gaire llunyà amb l'aigua, centrant-se en 8 punts específics de la Badia de Roses.

Miquel Peiro
Enginyer de camins, canals i ports, llicenciat en ciències ambientals, professor titular d'Universitat a l'Escola d'Arquitectura de Bretanya i Investigador al laboratori GRIEF.

Juntament amb Anna Maria Bordas, dirigeixen el taller d'arquitectura bordas+peiro a París, treballant en projectes de totes les escales: territorial i urbana, infraestructures, equipaments públics i habitatge.
Versió per a imprimirPDF version