Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Tret de sortida de la 10a Biennal Internacional de Paisatge

Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge
El 26 de setembre, i després de la bona acollida de l'edició anterior, la 10a Biennal Internacional de Paisatge torna a omplir de verd part de la plaça Nova de Barcelona, davant la seu del COAC, en una acció de jardineria de guerrilla.

Durant la jornada també es presentarà el catàleg de la 9a Biennal i el precatàleg de la present edició, i s'inauguran les exposicions amb els seleccionats al Premi Internacional de Paisatge, els treballs de les escoles d'arquitetura i la mostra de l'artista convidat Franco Zagari.

#fempaisatge amb el Pop Up Green
El 26 de setembre, més de 2.000 petites alzines reproduiran el logotip de la 10a Biennal sobre una manta de palla que cobrirà part de la plaça Nova. A partir de les 19 h es començaran a repartir les plantes entre els assistents, i cada persona podrà cuidar l'alzina per, quan hagi crescut, transpantar-la en un altre punt. 

És important que, un cop s'hagi trasplantat l'arbre es faci una fotografia per penjar-la a les xarxes utilitzant l'etiqueta #fempaisatge i assenyalant la nova ubicació.

D'aquesta manera, es podrà assenyalar i donar visibilitat als nous espais. L'objectiu d'aquesta acció —que compta amb la col·laboració ce l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona— és consciencar de la importància que tenen els arbres i la seva reforestació.

Presentació de llibres i inauguració d'exposicions
El 26 també és el dia en què es presentaran a la sala d'actes del COAC diferents llibres de paisatge —entre ells el catàleg de la 9a Biennal i el precatàleg de la present edició— i s'inauguraran les exposicions "La parola ai progetti", de Franco Zagari, i la mostra amb els seleccionats al Premi Internacional Rosa Barba i la mostra dels treballs de les escoles d'arquitectura.

Consulta el programa del dia 26

Es prega confirmació d'assistència
Versió per a imprimirPDF version