Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Taller de Nadal 'Fanalets i cases d'algú' a Figueres

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Delegació de l’Alt Empordà s’afegeix a les celebracions nadalenques de Figueres els dies 22 i 23 de desembre, de 17:30 a 19.30 h, amb el taller infantil ‘Fanalets i cases d’algú’. Amb l'objectiu de fer arribar l’arquitectura a tots els membres de la societat, especialment als més petits, hem organitzat una parada de tallers infantils dirigida a nens i nenes a partir de 5 anys, tot acompanyant la Nadalina i en Fumera al Mercat de Nadal de la Rambla de la ciutat.

Us convidem a participar en aquesta experiència única amb una parada dedicada al muntatge de fanalets amb forma de petits refugis hivernals, i la confecció de postals que retraten ciutats imaginades.

Mitjançant l'ús de materials com cartolines, paper translúcid, papiroflèxia, collage i colors vibrants, els infants tindran l'oportunitat de donar vida a les seves pròpies creacions, estimulant la creativitat dels més petits i proporcionant-los un record especial i lluminós que els acompanyarà els primers dies de les festes nadalenques. Un record amb llum pròpia, brillant i màgica.

Inscripcions: No cal estar inscrit per poder-hi participar
Versió per a imprimirPDF version