Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Jornades d'Arquitectura i Patrimoni

Presentació de la nova edició del Premi AADIPA en el marc de les Jornades d'Arquitectura i Patrimoni

Imatge: 
© Josep Bracons
En el marc de les Jornades d'Arquitectura i Patrimoni, que se celebraran el 15 i 16 de novembre al Museu d'Història de Catalunya, es presentarà la IV Edició del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA.

Assumpció Puig, degana del COAC, serà l'encarregada de presentar la IV Edició del Premi, acte en el qual també participaran la historiadora Montserrat Villaverde, membre del jurat de la tercera edició; i l'equip directiu del mateix, els arquitectes Ramon Calonge, Oriol Cusidó, Marc Manzano i Jordi Portal.

A més, durant l'acte també es realitzarà la presentació del vídeo documental “Call for topics”, creat per la direcció del Premi. En el vídeo, que sorgeix com a resultat de la vocació divulgativa del Premi, es reflexiona i estableix un debat entorn de l'estat actual i els reptes de la intervenció en el patrimoni arquitectònic a Europa.

Jornades d'Arquitectura i Patrimoni
Les jornades s'iniciaran el 15 de novembre amb la presentació de la candidatura a Patrimoni Mundial de la UNESCO Priorat–Montsant–Siurana, mosaic mediterrani. Paisatge cultural agrícola. Durant el segon dia, es presentarà el Protocol de Restauració, que té per objecte establir pautes i ajudar a ordenar els treballs de redacció de projectes de restauració. En el marc de la creació d’una oficina d’impuls del nou Centre d'Arquitectura i Urbanisme a Catalunya, s’ha elaborat el treball consistent en l’Anàlisi i valoració del patrimoni arquitectònic dels segles XIX i XX, a Catalunya: arquitectura modernista, arquitectura del patrimoni industrial, i del moviment modern.

Per a més informació sobre el Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA, consulta el seu web.

Per inscriure't a les Jornades d'Arquitectura i Patrimoni, clica aquí.


Organitza:

Versió per a imprimirPDF version