Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del llibre 'The water of Life'

Imatge: 
© The water of Life
El dijous 4 d’abril, a les 19 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC serà l'escenari de la presentació del llibre "The Water of Life", elaborat per Agustí Farrés, Joan Mitjavila i Rafael Jiménez. A través d'una combinació de paraules i fotografies, aquesta publicació revela els secrets del paisatge que envolta l'uisge beatha, coneguda com l'aigua de vida, que ha estat destil·lada a Escòcia durant segles.

 
El llibre és el fruit d’una sèrie de viatges que els autors van emprendre entre 2015 i 2022 per les regions productores del whisky escocès. Van explorar els prats serens i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls majestuoses de les Terres Altes, l'àrea influïda pel riu Spey, la pintoresca península de Campbeltown, així com les diverses illes i Islay, famoses pels seus malts fumats.
 
Durant les seves visites a les destil·leries locals, els autors van tenir l'oportunitat de conèixer de prop tot el procés d'elaboració del whisky, explorant la seva estreta relació amb la geografia i l'entorn natural de cada regió.
 
Agustí Farrés i Crespi
Arquitecte, docent i, també, fotògraf.
Com a fotògraf ha estat premiat en diversos premis nacionals de fotografia i ha exposat els seus treballs fotogràfics a Catalunya i a Madrid.
 
Joan Mitjavila Cubieras
Llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona. Gran coneixedor del món del whisky de malt des de fa més de trenta anys. Com a expert en el tema ha realitzat estades a la Whisky School de la destil·leria Springbank. Va obtenir el Certificat de l'Scotch Whisky Course impartit pel Moray College (Universitat de les Highlands i les Illes) i ha participat en distintes master class sobre el whisky, destacant la impartida per Dominic Roskrow.
Té un gran nombre de publicacions sobre el tema i un bloc propi, molt actiu, en català.
 
Rafael Jiménez Payan
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitat en Economia de l’Empresa, branca Màrqueting, per la Universitat Central de Barcelona. Ha compaginat la docència amb activitats professionals d'auditor i assessor administratiu i, també, ha exercit de cap de Departament i Administració de diferents empreses.

Versió per a imprimirPDF version