Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del llibre 'Mobilitat Activa a la Garrotxa'

Imatge: 
© Universitat Politècnica de Catalunya
El dimecres 12 d’abril, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull la presentació del llibre "Mobilitat Activa a la Garrotxa", a càrrec de Francesc Magrinyà, un dels editors de l’obra.

La publicació és un treball col·lectiu on s'analitzen els reptes de la transició cap a una nova mobilitat a la comarca de la Garrotxa, des del moment actual, de gran motorització cap a modalitats més sostenibles, actives i adequades al context de crisi climàtica i energètica, recollint propostes i iniciatives que ja s'estan duent a terme.

L’acte, organitzat pel Centre per a la Sostenibilitat Territorial (CST) i el grup d'investigació IntraScapeLab de la UPC, té com a objectiu animar el debat en el marc de les eleccions municipals del 28 de maig.
 

Francesc Magrinyà
Enginyer de Camins per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i doctor en Urbanisme per l'ENCP i París/Sorbonne. Professor agregat d'Urbanisme del Departament d'Enginyeria Civil i Ambiental i de l'Institut de Sostenibilitat de la UPC i coordinador del Grup de Recerca EXIT-UPC (Enginyeria, Xarxes, Infraestructures i Transport).

Versió per a imprimirPDF version