Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
“Manresa, a la regió del Llobregat - Cardener”

“Manresa, a la regió del Llobregat - Cardener”

Imatge: 
© Manel Larrosa

La Demarcació de les Comarques Centrals acollirà, el dijous 9 de juny a les 18.30 h, una xerrada de l’arquitecte Manel Larrosa, sota el títol “Manresa, a la regió del Llobregat - Cardener”.

El pes regional de l’entorn de Manresa, en una mirada d’escala catalana, i l’experiència de FemVallès –economia, regionalització, infraestructures, governança metropolitana– seran els temes de la seva ponència.

Manel Larrossa és arquitecte des del 1978. Va ser regidor d’Urbanisme de Sabadell entre el 1979 i el 1987 i ha participat en diverses iniciatives i projectes de planejament urbanístic, com ara el Fòrum Terrassenc que va formular la Via Verda Sant Llorenç-Collserola, la Via Verda de Cerdanyola per l’ampliació de la UAB o el pla estratègic de Terrassa.  

Forma part de la plataforma FemVallès, una associació d’entitats econòmiques, sindicals, professionals i socials, l’objectiu de la qual és potenciar la importància econòmica i superar la condició de perifèria metropolitana en què el Vallès ha estat permanentment situat.

Col·labora                   

 
Versió per a imprimirPDF version