puny

Exposició "Bastint anhels"

Imatge: 
© Albert Nel·lo

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull, en el marc de la 24a Fira Mediterrània, la mostra “BASTINT ANHELS” amb fotografies d’Albert Nel·lo.

Com una amalgama de mans, turmells i colzes, els castells es van bastint i s'acosten al cep per pessigar-ne l'essència i tornar. Tornar a la plaça per riure, plorar, xisclar i compartir amb els companys totes les emocions humanes concentrades amb una intensitat de perfum.

L'autor ens presenta una selecció d'instants fugaços que ens mostren la força d'una cultura i un país per lluitar, organitzar-se i no defallir. Individualitat i col·lectiu que brillen a parts iguals en una simbiosi perfecta. Endinsant-nos-hi evidenciem com, en la gran diversitat humana present en cada construcció, cadascú vetlla per un anhel comú i ens serveis de model per la vida.

Les imatges ens parlen de colles sense importar-nos el color de la camisa, sinó l'esperit del moviment. L'humà perd la por al contacte, al tacte d'altri, per tal d'assolir fites comunes i, plegats, besar el cel.

L’exposició, organitzada pel Centre Cultural El Casino de l’Ajuntament de Manresa, està inclosa en el programa de la 24a Fira Mediterrània de Manresa,  que es celebra a Manresa del 14 al 17 d’octubre. 

Versió per a imprimirPDF version