Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
tunel

Lliurament de premis i exposició del 6è Concurs Fotogràfic COAC-CC

Imatge: 
© Miquel Planells
El proper dijous 30 de setembre, a les 19 h, es lliuraran els premis del 6è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC, a la sala d’actes de la Seu de Vic de la Demarcació de les Comarques Centrals.

Aquesta ha estat la sisena edició del concurs fotogràfic, i la segona a través d’Instagram. La  finalitat del concurs és fomentar la visió de l’arquitectura a través de la càmera i impulsar el reconeixement de l’arquitectura dins l’entorn dels nostres pobles i ciutats.

Enguany, sota el lema ”ARQUITECTURA I PAISATGE”, s’han presentat 198 obres. El jurat ha estat format per Ferran Blancafort, arquitecte i fotògraf; Marc Ballús, arquitecte i fotògraf; i Toni Anguera, fotògraf.

En el decurs de l’acte s’inaugurarà l’exposició de les obres seleccionades en aquesta edició, que es podran visitar fins el 29 d’octubre a la seu del Col·legi d’Arquitectes, situada a la Plaça del Bisbe Oliba de Vic. Posteriorment l’exposició s’instal·larà, durant el mes de novembre, a la seu de Manresa del COAC.

L’exposició es podrà veure de dilluns a dijous de 9 a 14h, i de de 15 a 16; divendres de 9 a 14h. Perquè la visita sigui segura i agradable, agrairem que segueixin les indicacions del personal i tinguin en compte totes les mesures de prevenció de la Covid-19. 

Versió per a imprimirPDF version