Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició 'Fons d'Arxiu: projectes dibuixats. Ignasi Bosch i Joan Maria de Ribot', a Olot

Imatge: 
© Fons Ferran Galí. AHCOAC

Després del seu pas per la sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’exposició Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid, que forma part del cicle Col·lecions de l’Arxiu Històric del COAC, inicia la seva itinerància dividida entre els espais expositius de les delegacions Garrotxa-Ripollès i Alt Empordà del COAC, ubicades a Olot i Figueres, respectivament. 

La mostra és una oportunitat única per veure una selecció de projectes de les darreres incorporacions al fons de l’Arxiu Històric de la Demarcació de Girona del COAC corresponents a l’arquitectura de la segona part del segle XX. 

Així, a la seu d’Olot s’hi exposen els dibuixos dels fons Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot. De les peces que formen part de l’exposició en destaquem el Centre d’Informació Hotelera situat a Girona, i l’Edifici Shopping Center de Platja d’Aro ambdós del Fons Ignasi Bosch Reitg,i l’Hotel Santa Susanna a Malgrat de Mar o un habitatge unifamiliar a Palau de Girona del Fons Joan Maria de Ribot, on també col·laborà Lluís Sibils.

EMPRESES QUE DONEN SUPORT
Aquesta exposició ha estat possible gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Compac, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors.
Versió per a imprimirPDF version