Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició premis AJAC XII

Exposició “Premis AJAC XII”

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Conferència inaugural: INEXPERIÈNCIES amb Mesura, Marta Domènech & David López i Aranxa Manrique Arquitectes
Dijous, 23 de setembre de 2021, a les 19 hores. Inscriu-te a l'acte.

La sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del COAC acull, del 14 de setembre al 31 d’octubre, l’exposició itinerant dels Premis AJAC XII que reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició dels premis per a joves arquitectes, que enguany celebren els 25 anys. 

El disseny i producció de la mostra ha anat a càrrec de les arquitectes Aida Adcock i Íngrid Bru, guanyadores del concurs convocat en paral·lel als mateixos premis. Sota el nom “Estructures domèstiques (ticables)”, coneixem les obres premiades a través d’una sèrie de combinacions i disposicions d’una escala, pinces i cintes que componen l’estructura de suport de les propostes. 

Els guardons recullen diversos àmbits o vessants de l’arquitectura, entre ells el d’obra nova i rehabilitació, urbanisme i paisatge, arquitectura efímera, disseny interior, processos participatius, PFC o projectes de màster habilitant, i investigació o teoria de l’arquitectura. 

Premis AJAC
Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya se celebren biennalment des de 1996. Els guardons alternen la convocatòria d’aquests amb un any sencer en què l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades “Inexperiències”, on els equips premiats tenen l’oportunitat d’explicar el seu treball davant el públic i generar debat.

MESURES COVID-19
L’acte complirà totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent. 

Organitza: Iniciativa conjunta de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) i la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. 

Versió per a imprimirPDF version