Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ELISAVA MASTERS’ TALKS: REWIND AND FASTFORWARD

Imatge: 
© Elisava
L’artista d’interacció i disseny de mitjans, Luna Maurer, és la segona convidada de la nova edició del cicle de conferències Elisava Masters’ Talks, amb la ponència 'Rewind and fastforward'.

Luna Maurer és originària de Stuttgart (Alemanya), i va completar els seus estudis a l’Acadèmia Gerrit Rietveld i al Sandberg Institute d’Amsterdam. Amb Roel Wouters dirigeix l’estudi Moniker amb seu a Amsterdam. Moniker és conegut per ser l’autor del Manifest de disseny condicional (juntament amb Edo Paulus i Jonathan Puckey). Luna Maurer ha estat impartint cursos de mitjans de comunicació a l’Acadèmia Gerrit Rietveld, l’Institut Sandberg, la Royal Academy of Art, La Haia, HfG Karlsruhe i a la Yale University School of Art.

Moniker explora les característiques de la tecnologia i la seva influència en la nostra vida quotidiana. Han dissenyat molts projectes participatius (online i offline), així com altres projectes web, pel·lícules i performances. Els seus clients van des d’institucions culturals com Stedelijk Museum, Amsterdam i Fondation Beyeler, Basilea fins a clients més orientats a la tecnologia com la Fundació Mozilla, Unity 3D i Google. Moniker ha guanyat molts premis, com ara un British Music Video Award, un Webby, diversos Dutch Design Awards i els Amsterdam Prijs voor de Kunst.

Rewind and fastforward
Luna Maurer aprofundirà sobre la relació de Moniker amb la tecnologia en els últims 20 anys i el seu impacte en la seva pràctica. Moniker està desenvolupant actualment una nova perspectiva sobre la tecnologia, provocada pels recents desenvolupaments ràpids en el camp. La web va passar d’una xarxa democratitzadora emancipadora a una infraestructura per al gran capital, la pantalla d’una interfície d’autoedició a una extensió fonamental de la nostra identitat. D’aquesta manera, Maurer compartirà els seus últims experiments.

Trobareu més informació al web del Centre Obert d'Arquitectura.

Us hi podeu inscriure aquí.
Versió per a imprimirPDF version