Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Carme Pinós

Celebrem el Dia de la Dona amb una conferència de l'arquitecta Carme Pinós

Imatge: 
© Antonio Navarro Wijkmark
Amb motiu del Dia de la Dona, el COAC organitza una conferència a càrrec de l'arquitecta Carme Pinós, que tindrà lloc el proper 9 de març a les 18 h, al Recinte Modernista de Sant Pau. L'acte forma part del cicle "Les dones fem", coordinat pel Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC, que, en aquesta ocasió se centra en Fem Premis.

Així, sota el títol "Carme Pinós: Context i conceptes", la reconeguda arquitecta catalana explicarà el procés creatiu de l'estudi a través del material exposat a la Biennal Internacional d'Arquitectura d'Euskadi Mugak/, que finalitza el 28 de febrer.

L'arquitecta, recentment guardonada amb el Premi Nacional d'Arquitectura 2021, mostrarà a través de diferents obres la seva aproximació a la resolució dels projectes, que parteix sempre d'una lectura curosa del context -tant a nivell físic com cultural- i de la comprensió dels requeriments del projecte, amb la voluntat no només de resoldre la seva funcionalitat, sinó també de crear vivències més enllà d'aquest.

Presentarà l'acte la degana del COAC, Assumpció Puig. En finalitzar la conferència, la presidenta de la Demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten, donarà pas a una activitat de networking.

Inscripcions
És necessària la inscripció prèvia, ja que l'aforament és limitat.

Trajectòria de Carme Pinós
Després d'una etapa conjunta amb Enric Miralles, amb qui va assolir reconeixement internacional amb projectes com el Cementiri d'Igualada, l'any 1991 va establir el seu propi estudi d'arquitectura. És autora, entre d’altres, del conjunt de la Plaça de la Gardunya, l’Escola Massana, el CaixaForum de Saragossa o l’Edifici de Departaments de la Universitat d’Econòmiques de Viena.

Pinós ha compaginat la seva activitat professional amb la docència, essent professora convidada a l’École Nationale Supérieure d'Architecture Paris-Malaquais, la Harvard University Graduate School of Design, l'École Polytechnique Fédérale de Lausanne o la Columbia University de Nova York, entre d'altres.

Ha estat distingida amb nombrosos reconeixements, entre els quals la Creu de Sant Jordi (2015), el Premi Nacional d’Arquitectura i Espai Públic (2008), el Primer Premi de la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme (2008) o el Premi d’Arquitectura del CSCAE (1995). A nivell internacional ha estat reconeguda per l’American Institute of Architects i el Royal Institute of British Architects.
 
Versió per a imprimirPDF version