Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Obra de Ricardo Bak

Conferència "Historia de un lugar" a càrrec de Ricardo Bak

Imatge: 
© Ricardo Bak

En el marc del Workshop Internacional dels Estudis d’Arquitectura de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona que enguany està dedicat a la “La ciudad es un teatro”, l’arquitecte i professor Ricardo Bak Gordon explicarà la seva obra a la conferència "Història de un lugar" el dimarts 7 de setembre, a les 18.15 hores. La xerrada es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.

Revisualitza la conferència

Ricardo Bak Gordon
Arquitecte portuguès nascut a Lisboa. Es va graduar l’any 1990 a la Facultat d'Arquitectura de la Universitat Tècnica de Lisboa. Durant els seus estudis també va assistir a la Facultat d'Arquitectura de Porto i al Politècnic de Milà. L'any 2020 funda l’estudi Bak Gordon Arquitectos.
 
És autor del Pavelló de l'Expo Zaragoza 2008, del Pavelló de Portugal en la Biennal e Sao Paulo en 2007 i del projecte d'exposició en la primera edició de la Triennal Internacional d'Arquitectura del 2007. L’any 2009 i 2011 va ser nominat al premi Mies van der Rohe, i va guanyar el premi FAD 2011.


Versió per a imprimirPDF version