Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Jorge Pérez Jaramillo

Conferència “Medellín, cas d’estudi. Urbanisme i societat”, a càrrec de Jorge Pérez Jaramillo

Imatge: 
© Jorge Pérez Jaramillo

El dijous 20 de gener, a les 16 h, tindrà lloc la sisena conferència del cicle MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. En aquesta ocasió, l’arquitecte Jorge Pérez Jaramillo impartirà la conferència “Medellín, cas d’estudi. Urbanisme i societat” a través de la plataforma Google Meet

Jorge Pérez Jaramillo
És arquitecte i planificador urbà i regional. Integrant de MDE Urban Lab (www.mdeurbanlab.com), assessor en planejament de la Governació d'Antioquia i consultor sènior del Banc Mundial. 

Va ser degà i professor de les Facultats d'Arquitectura de les universitats Pontifícia Bolivariana (1993-2001) i Sant Tomàs (2018-2019) a Medellín. Resident Fellow de la Rockefeller Foundation al Bellagio Center a Itàlia a agost del 2019. Visiting Fellow a King's College, Cambridge el 2017. Guest Professor a IURD Berkeley 2017-2019, entre diverses universitats nacionals i internacionals.

També va ser director de planejament de Medellín entre 2012 i 2015 on va formular el Pla d'Ordenament Territorial de Medellín de 2014, Acord 48 de 2014, i va participar en la definició de diversos projectes estratègics com els Macroprojectes del Riu, Parcs del Riu via concurs internacional, el Jardí Circumval·lar i les Unitats de Vida Articulada, entre d'altres. Va ser amfitrió del 7è Fòrum Urbà Mundial ONU Hàbitat 2014 i va coordinar la candidatura guanyadora per Medellín al premi Lee Kuan Yew World City Prize 2015-2016 i la menció especial el 2014-15.

Ha liderat plans d'ordenament territorial i processos de planejament en diversos municipis de Colòmbia. 

Actualment, és el consultor sènior del Banc Mundial i assessor de la Governació d'Antioquia en Planejament i Hàbitat. 

Les seves obres d'arquitectura i urbanisme han estat premiades en diversos concursos, biennals i premis nacionals i internacionals.

Versió per a imprimirPDF version