Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Conferència la ciutat com a recurs

Conferència “La Ciutat com a recurs” a càrrec de Magda Mària, arquitecta

Imatge: 
© Wikipedia

El dijous 7 d’octubre, a les 16 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la conferència La ciutat com a recurs, a càrrec de l’arquitecta Magda Mària, que és l’encarregada d’iniciar el cicle de conferències MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. 

Magda Mària és arquitecta (1987) i doctora arquitecta (1995) per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). En l’àmbit docent, és professora agregada del Departament de Projectes Arquitectònics (UPC) on imparteix assignatures de Grau i Màster Universitari a l'ETSA Barcelona i a l'ETSA Vallès.

En la seva vessant professional, és fundadora i sòcia de metamorfosi arquitectes SLP i corresponsable del Grup de Recerca HABITAR, on desenvolupa en equip diversos projectes de recerca i difusió finançats per entitats públiques. 

També ha publicat llibres i articles sobre el patrimoni cultural i arquitectònic a Catalunya, sobre l'estructura de la forma i la seva aplicació en l'art i l'arquitectura i sobre el re-ús adaptatiu de l’espai arquitectònic en totes les seves escales.

SEGUIMENT DE L'ACTE

Presencialment
Aforament limitat. Activitat gratuïta. Inscripció obligatòria.

En línia
Segueix la presentació en temps real a través del canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC.

MESURES COVID-19
L’acte complirà totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

Versió per a imprimirPDF version