Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La Ciutat de Repòs i de Vacances

Cloenda de l'exposició "La Ciutat de Repòs i de Vacances". Les ciutats que necessitem

Imatge: 
© Arxiu Històric del COAC - 50è aniversari
L'Ajuntament de Castelldefels celebra enguany el 85è aniversari del projecte "La Ciutat de Repòs i de Vacances" del GATCPAC. Amb aquest motiu, ha organitzat una exposició a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels. La mostra, a més de ser una retrospectiva històrica del projecte, conté una visió del passat, present i futur arquitectònic de Castelldefels. El COAC hi ha col·laborat decint textos i documentació en format digital de l'Arxiu Històric.

Coincidint amb la cloenda de l'exposició, el divendres 22 de març a les 19 h se celebrarà un Debat Obert, sota el títol "Les ciutats que necessitem". Moderarà l'acte Pep Soler, arquitecte i membre de la Federació d’Associacions Veïnals de Castelldefels.

Engeguem el Grup Territorial del Baix Llobregat
Aquest acte, a més, servirà de punt de trobada per a tots aquells col·legiats interessats a formar part del nou Grup de treball del COAC del Baix Llobregat.

L'objectiu d'aquest Grup és treballar al costat de la ciutadania per copsar les problemàtiques pròpies del Baix Llobregat i teixir relacions amb els veïns, entitats i organitzacions de la comarca. Per altra banda, també té com a objectiu apropar l'arquitectura al ciutadans a través d'activitats de difusió.

Si vius o treballes al Baix Llobregat, assisteix a l'acte i participa al Grup Territorial!

Versió per a imprimirPDF version