Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
biblioteca

Cicle de Visites Tècniques XLIVè Curset. Biblioteca ICAB

Imatge: 
© ICAB
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, el proper dissabte 16 d'octubre, una visita a  la Biblioteca de l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, a càrrec d'Ana Chust i Dídac Gordillo, directors del XLIVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol "Patrimoni Custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació".

La Biblioteca de l'ICAB està considerada una de les biblioteques més importants de l'àmbit jurídic europeu. Va néixer alhora que el Col·legi l'any 1833. Avui, i des del 1924, ubicada a l’antic Palauet Casades del 1870 al xamfrà del carrer Mallorca, entre Roger de Llúria i Pau Claris. 

La seva col·lecció de fons antic “La Reserva” la distingeix de les altres biblioteques jurídiques privades europees reunint pergamins, incunables, al·legacions jurídiques, manuscrits i llibres impresos que són un veritable tresor històric que va del segle XI a l'any 1900. 

Ens acompanyaran en la visita Isabel Juncosa, bibliotecària i directora de la Biblioteca i  els arquitectes Albert Plà i Francesc Labastida, que recentment han executat les obres de Restauració Patrimonial i d’acondicionament de l’espai quant a accessibilitat, instal·lacions de protecció al foc i millora de l’eficiència energètica del conjunt. 

Consulteu el programa detallat de la jornada.

És imprescindible inscripció prèvia.
Versió per a imprimirPDF version