Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Acte de presentació del veredicte de la 9a Mostra d'Arquitectura del Vallès

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El dimecres 3 d’abril a les 18.30 h tindrà lloc l’acte de presentació del veredicte de la 9a Mostra d’Arquitectura del Vallès, organitzada per la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. L’acte tindrà lloc a l’escola de boxa ‘La Coberta’, de Badia del Vallès, on es projectarà un audiovisual amb el resultat del veredicte.

L’objectiu de les Mostres d’Arquitectura del COAC és posar en valor la feina dels arquitectes i difondre l’arquitectura més rellevant del territori. A més, busca crear un fons documental i reconeix i estimula els esforços dels equips autors i els agents implicats.

L’espai escollit per dur a terme l’acte, és l’escola de boxa 'La Coberta', a Badia del Vallès (c. Del Tibidabo, s/n). Aquest espai demostra, de manera excepcional, com una intervenció arquitectònica mínima, basada en la lectura adequada de l’espai disponible, pot transformar un lloc en desús de manera profunda, convertint-lo en un punt de reunió i d’aprenentatge vinculat a l’esport.

A la 9a Mostra d’Arquitectura del Vallès s’han presentat en total 82 obres. Aquests guardons tenen per finalitat, en les seves diferents modalitats, reconèixer i posar llum sobre les intervencions arquitectòniques de qualitat, siguin de nova planta, de rehabilitació o nous espais exteriors per al servei i el gaudi de la ciutadania.

Presentaran l’acte la presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, Sandra Bestraten, i el comissari de les Mostres d’Arquitectura del COAC, Francesc Camps. A més de conèixer els projectes presentats, seleccionats i destacats a la Mostra, durant l'acte també es farà pública l’obra guanyadora del Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà.

En finalitzar l'acte, podrem gaudir d’una copa de cava acompanyada d’un petit refrigeri. 

Es prega confirmació d'assistència al correu vallescultura@coac.net.

Versió per a imprimirPDF version