Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Arquitectours: Eixample

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
En el marc de la Setmana d'Arquitectura, i dins del programa "10 dies/10 districtes amb la renovació urbana", el 19 de maig es farà un itinerari per l'Eixample.

EIXAMPLE. Habitant una Teoria
Durant el segle XIX Barcelona canvia radicalment d’una petita ciutat emmurallada a convertir-se en una gran metròpolis industrial, segons el visionari Pla de l’Eixample d’Ildefons Cerdà. La modificació continuada en la seva implementació derivà en un gran augment de la superfície construïda i reducció dràstica de les zones verdes planificades. Aquest itinerari és un recorregut temporal des de l’Eixample d’en Cerdà fins a les noves fórmules de renovació urbana aplicades per l’Ajuntament de Barcelona per augmentar la qualitat de vida a la ciutat: recuperació dels interiors d’illa, reforma del Mercat de Sant Antoni o privades com el Centre Comercial les Arenes. Dissabte 19 de maig a les 18 h.

S'han tancat les inscripcions perquè l'aforament està complet.
El dia de l'itinerari se't pot demanar que t'identifiquis amb algun tipus de document.

Arquitectours. 10 dies/10 districtes amb la renovació urbana. 
L’evolució urbanística dels districtes de Barcelona és ben diversa. Molts dels seus noms provenen d’antics municipis que, fa més d’un segle, s’annexionaren a Barcelona esdevenint barris de la ciutat. Al llarg del temps, diferents processos de renovació urbana, com el Pla Cerdà, els polígons d’habitatges dels anys 60 o la Vila Olímpica, han configurat la ciutat actual. Els plans de futur pretenen seguir millorant la qualitat de vida a la ciutat, com ara el programa de Superilles. Aquests 10 itineraris donen a conèixer aquestes i altres intervencions de renovació urbana de la ciutat i posen en valor el patrimoni construït.

Itinerari concebut i realitzat per El globus vermell i Barcelona Architecture Walks.

Amb el patrocini de:


       
Versió per a imprimirPDF version