Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Cloenda del cicle avantguarda | [M] Masterclass | Mariona Genís · 'aprendre [amb i des de] l'arquitectura'

Cloenda del cicle avantguarda | [M] Masterclass | Mariona Genís · 'aprendre [amb i des de] l'arquitectura'

Imatge: 
© Mariona Genís
Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat d'escoltar a l'arquitecta Mariona Genís, que ens oferirà una masterclass sota la temàtica del academicisme, amb el títol 'aprendre [amb i des de] l'arquitectura'. Presenta l’acte l'Anna Castellà d’Arjub.

Mariona Genís és Doctora Arquitecta per l’ETSAB, UPC. La seva recerca està vinculada a la innovació docent en l’àmbit de la Restauració Arquitectónica i el Disseny i en nous mètodes de Restauració i Rehabilitació. Participa com a professora convidada i coordinadora en diversos màsters, postgraus i cursos de la UPC School. En l’àmbit de la restauració és coordinadora i professora del Màster en Rehabilitació i Restauració Arquitectònica: de l’Avaluació Prestacional (CTE) al Projecte d’intervenció, de la UPC.

Posteriorment a la masterclass, farem una cloenda del cicle AVANTGUARDA al pati exterior del COAC Tarragona, on ens acompanyarà la ponent i oferirem un petit refrigeri. Per control d'aforament, cal inscripció prèvia per assistir. Pots inscriure't AQUÍ.

El cicle AVANTGUARDA està dividit en quatre grans apartats: ecologisme, experimentalisme, comunicacionisme i academicisme. El format d’aquests quatre apartats i en dies diferents serà el d'una conferència [C], un grup de debat [G] i una master class [M] al mes.

 

#COACTarragona

logo del coac

logo del coac   

Versió per a imprimirPDF version