Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Avantguarda | [C] Conferència | Moisés Puente · 'publicacions d’arquitectura'

Avantguarda | [C] Conferència | Moisés Puente · 'publicacions d’arquitectura'

Imatge: 
© Moisés Puente
Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat d'escoltar a l'arquitecte i editor Moisés Puente, que ens oferirà una conferència sota la temàtica del comunicacionisme, amb el títol 'publicacions d’arquitectura'. Presenta l’acte l'Anna Castellà d’Arjub.

Moisés Puente és arquitecte i editor. Des de 1999 treballa com a editor en l'Editorial Gustavo Gili. Actualment dirigeix la revista 2G i una col·lecció d'assajos per a l'editorial alemanya Walther König. Ha publicat antologies de textes d'Alejandro  de la Sota, Josep Llinàs, Olafur Eliasson, Aldo Rossi, Philip Ursprung, Smiljan Radić, Andrés Jaque o Kersten Geers (en premsa); llibres de converses de Mies van der Rohe, Jørn Utzon i Gordon Matta-Clark; i monografies sobre l'obra de Mies i de la Sota. Les seves publicacions han rebut diversos premis i en 2010 se li va concedir el premi FAD de Pensament i Crítica. En 2016 va fundar el seu propi segell editorial, 'Puente editores', centrat en assajos sobre art i arquitectura.

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb el ponent al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a comunicacio.tar@coac.netPreu del sopar 22€.

El cicle AVANTGUARDA està dividit en quatre grans apartats: ecologisme, experimentalisme, comunicacionisme i academicisme. El format d’aquests quatre apartats i en dies diferents serà el d'una conferència [C], un grup de debat [G] i una master class [M] al mes.

 

#COACTarragona

logo del coac

logo del coac   

Versió per a imprimirPDF version