Propers Actes

 • Curs de càlculs senzills i aspectes constructius bàsics per al projecte d'estructures i fonaments

  Calcula tu mateix l'estructura dels teus projectes! Apunta't a aquest curs que ofereix la Demarcació de Tarragona els dimarts 3,10,17,24 de novembre de 2020 de 10h a 14h.Inscripcions i més informació.

  Des de: Dm, 03 novembre - Fins: Dm, 24 novembre

 • Jornada: Legalitzacions?

  Aquesta jornada vol donar totes les respostes a sobre la pertinència de redactar i tramitar projectes de legalització.

  Día: Dm, 27 octubre De 10 a 14h

 • Curs de construcció tradicional: Calç, Guix i Color

  Vols conèixer d'una vegada per totes com treballar amb calç en la rehabilitació d'edificis? Totes les respostes en aquest curs especialitzat que ofereix l'Escola Sert del COAC Tarragona els  dijous 1, 8, 15 i 22 d’octubre de 16 a 20 h i el dissabte 24 d’octubre de 10 a 14h.

  Des de: Dj, 01 octubre - Fins: Ds, 24 octubre

 • Curs bàsic de prevenció i seguretat en matèria d'incèndis

  Apunta't ala Curs bàsic de prevenció i seguretat en matèria d'incèndis, que ofereix l'escola Sert del COAC Tarragona a partir del 17 de setembre de 2020. Inscripcions i més informació

  Des de: Dj, 17 setembre - Fins: Dm, 01 desembre

 • Els espais buits, una oportunitat

  El proper dijous 30 de juliol tindrà lloc la conferència online "Els espais buits, una oportunitat", a càrrec de BB INTERVENCIONS.

  Día: Dj, 30 juliol 18.30h

 • Jornada de Suport Professional

  Jornada de Suport Professional: Instal·lacions i arquitectura

  El Grup de Treball d’Experts en Instal·lacions del COAC organitza la propera Jornada de Suport Professional sobre conceptes bàsics d’instal·lacions i arquitectura, que tindrà lloc el dimarts 14 de juliol a les 11 h.

  Día: Dm, 14 juliol 11.00 h

 • Campus Professional On-line: Laterlite

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional es presentarà un ventall de tecnologies i solucions lleugeres per rehabilitar sense sobrecàrrega forjats i cobertes, dedicant una especial atenció al reforç estructural d'antics forjats en els seus aspectes teòrics i pràctics. El programa de la jornada és el següent:Rehabilitar i construir sense sobrecarregar:

  Día: Dc, 01 juliol De 12 a 13.30 h

 • Persona treballant amb un mòbil ple d'aplicacions

  Jornada: Les apps al sector de la construcció

  Fa anys que els telèfons mòbils intel·ligents s'han integrat dins la nostra vida quotidiana i en fem ús les 24 hores del dia. Tenim accés a milers d'aplicacions que ens poden facilitar la vida en l'àmbit laboral. Tanmateix, l'excés d'opcions pot complicar la cerca i es fa difícil distingir entre les que ens poden ser útils i les que no.

  Día: Dm, 30 juny De 12 h a 14 h

 • Jornades Tècniques COAC

  Campus Professional On-line: Bioeconomic

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional s'analitzaran diferents solucions tècniques, posant el focus d'atenció en les condicions de comfort tèrmic, la protecció solar, el benestar dels ocupants i la prevenció de riscos de contagi a través de la ventilació, amb solucions tècniques, casos pràctics i d'èxit ja aplicats en temes de qualitat d'aire interior mitjançant el BIM.

  Día: Dj, 25 juny De 17 a 18.15 h

Pàgines