Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
European award for architectural heritage inetrvention

HArquitectes, convidats del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic a la Setmana d’Arquitectura

Imatge: 
© Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic
Dimecres 12 de maig a les 18.30 h, en el marc de la programació de la cinquena edició de la Setmana d’Arquitectura, el Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic organitza un acte de doble temàtica. D’una banda, Roger Tudó, soci del guardonat despatx català HArquitectes, sota el títol “Transhistòric” impartirà una conferència en la qual exposarà la seva aproximació vers les estratègies d’actuació amb relació a les preexistències i el patrimoni. De l'altra, durant la trobada que es podrà seguir en línia, es presentarà el llibre-catàleg de la 4a edició del certamen, celebrada el 2019.

El Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic participa, per tercera vegada,  en la Setmana d’Arquitectura, iniciativa organitzada per cinquè any consecutiu per l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, que compta amb la col·laboració de Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, i que ofereix un ampli ventall de propostes relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat.

La vetllada, que tindrà lloc el 12 de maig a les 18.30 h, de format en línia i oberta a tothom, s’iniciarà amb la presentació per part de l’equip directiu del Premi del llibre-catàleg de la quarta edició del certamen celebrada el 2019, que va comptar amb 239 participants de 23 països europeus diferents. Després d’aquesta introducció, se celebrarà la conferència de Roger Tudó Galí d’HArquitectes, estudi guanyador de la 4a edició del certamen amb l’obra Centre Cívic Lleialtat Santsenca i amb representació en el jurat de la cinquena edició en la Categoria A. Tudó, que tot just acaba de guanyar, amb el seus socis del despatx i els suïssos Christ & Gantenbein, el concurs internacional per a l’ampliació del MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona, parlarà sobre les estratègies i la manera d’abordar els projectes en relació amb les preexistències i el patrimoni, en la xerrada titulada: “Transhistòric”.

La conferència es podrà seguir en directe a través del web del Premi

Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic 
El Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic ha tancat recentment la inscripció de la seva cinquena edició amb un rècord de participació, gairebé 300 candidatures i un creixement respecte a la 4a edició d’un 25%. El 17 de juny de 2021, es donaran a conèixer els guanyadors i finalistes durant la V Biennal Internacional d’Intervenció en el Patrimoni AADIPA, esdeveniment que tindrà Guinea Equatorial com a país convidat, i que, enguany, coincideix amb la celebració del desè aniversari del certamen.    


 
Versió per a imprimirPDF version