Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del llibre "The Loop Project" de Josep Miàs

The Loop Project, el nou llibre de MIAS Architects i publicat per Actar, és una col·lecció de les dues últimes dècades de treball i recerca realitzada per l'estudi. La seva obra no es pot explicar únicament com a resultats acabats sinó que cal entendre el procés de disseny: és a dir, tot el que passa abans que arribin les grues. Amb aquest objectiu, el llibre il·lustra els projectes en el seu estat final i en la seva conceptualització, però també constitueix, en si mateix, un arxiu.

El pròxim 25 de març a les 18.30h tindrà lloc la presentació del llibre amb la participació del mateix autor i la companyia d'arquitectes que han treballat a l'estudi en els darrers anys. La presentació vol ser una mirada coral a l'obra, de la mà dels arquitectes que la van dissenyar i pensar juntament amb el Josep. Un nou format que reivindica el treball en equip, la transmissió del coneixement i l’aposta pels processos de qualitat.

La presentació s'iniciarà amb una benvinguda institucional i a l'acte hi participaran Marina Povedano, arquitecta i filòsofa, Mauro Soro, cap de projectes de MIAS, Marc Subirana, soci fundador de MACH i antic cap de projectes a MIAS, i Silvia Brandi, directora del Fixing the Future Festival i antiga cap de projectes a MIAS. La conversa conclourà amb una intervenció de Maria Buhigas, Arquitecta en Cap de l'Ajuntament de Barcelona. 

Inscriu-t'hi
Versió per a imprimirPDF version