3a sessió del Cicle Hàbitat II: Economia

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 10 de desembre a les 18.30 h tindrem la 3a i darrera sessió del cicle Hàbitat II, les primeres passes, comissariat pels arquitectes Ferran Vizoso, Jesús Cardona i Carlos Bergillos.  

Després de parlar de la nostra relació amb els recursos (1a sessió) i amb la biosfera (2a sessió), a aquest tercer i últim debat proposem parlar de la relació entre nosaltres, entre les persones. No només som interdependents de la geobiosfera, sinó també de la resta de les persones amb les que convivim. En aquest context, cada vegada és més evident que les actuals formes d’organització social, política i econòmica no estan donant respostes solvents a la crisi sistèmica a la que ens veiem abocats. De fet, aquestes estructures són més part del problema que de la solució.
Buscant una sortida més justa i equitativa per a tothom, cada vegada més gent s’està auto-organitzant per poder satisfer les seves necessitats (habitatge, alimentació, cultura, espai públic...) de manera alternativa i independent o a través de noves cooperacions amb l’administració. En molts d’aquests processos hi participen activament arquitectes, aportant, mediant, possibilitant.
En aquesta tercera sessió proposem conèixer millor aquestes experiències i fer evident que, sense una implicació activa de la societat, serà impossible assolir els objectius materials i ambientals anteriorment tractats en el cicle. Comptarem amb la presència de:  

- Eva Serrats , de Leve 
- Àngel Estévez, de Sostre Cívic
- Claudio Cattaneo, de Can Masdeu 

La presentació serà on line i es podrà seguir en directe a través de la plataforma Microsoft Teams. 
Per seguir-la cal fer la inscripció prèvia
Els inscrits rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la sessió.
Versió per a imprimirPDF version