Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

La proposta de l’Edifici 111 es mostra a Copenhaguen

L’estudi Flores & Prats mostrarà el seu projecte de l’Edifici 111 de Terrassa en una exposició a la seu de la Royal Danish Academy Copenhaguen a la capital danesa del 5 de setembre al 25 d`octubre de 2013. L’exposició Meeting at the building és fruit de la col•laboració de l’Escola d’Arquitectura de la Reial Acadèmia Danesa de Belles Arts amb els arquitectes i professors convidats Ricardo Flores i Eva Prats, i mostrarà material corresponent al disseny, la construcció i l’estat final de l’Edifici 111 en més de 700 metres quadrats.

Així, la mostra construeix un escenari en que les relacions socials quotidianes del campus de l’escola danesa d’arquietctura es solapen amb les que s’estableixen diàriament a l‘Edifici 111, que es podran veure en una sèrie de vídeos. Segons els arquitectes, l’objectiu és “portar un fragment de Barcelona al Campus de Copenhaguen per emmarcar el discurs sobre el rol de l’Arquitectura dins l’estat de benestar Europeu al tercer mil·lenni”. Els visitants són convidats a entrar dins aquesta escena i prendre part d’una aproximació a les possibilitats de l’habitatge social contemporani.

L’exposició es complementa amb el resultat del taller que Flores i Prats van dur a terme per a estudiants de la Royal Danish Academy el passat mes de gener al voltant del disseny de l’habitatge social, i en el decurs del qual es van estudiar diferents casos a Barcelona i Copenhaguen.

Aquesta mostra tindrà un segon escenari complementari singular: l’aparador de l‘estudi d’arquitectura Leth&Gori, ubicat en un antic forn de pa al centre de Copenhaguen. Allà es mostraran projectes de Flores & Prats previs a l’Edifici 111 però que ja contenien alguns dels seus trets distintius. A més, i enllaçant amb l’activitat original del local, es produiran per a l’exposició un assortit de galetes i pastissos amb les formes dels projectes que s’hi exposen. Així, l’artista britànica Soraya Smithson i la pastisseria barcelonesa Escribà treballaran conjuntament per cuinar aquests projectes comestibles.
Entitat organitzadora: 
Royal Danish Academy Copenhaguen
26/07/2013
Tornar