Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Concurs per a la participació de Catalunya a la Biennale 2014

Imatge: 
© www.labiennale.org
L’Institut Ramon Llull (IRL), amb la col·laboració del COAC, ha convocat un concurs públic per escollir el comissari que haurà d’elaborar la proposta de participació de Catalunya a la 14a edició de la Biennal d’Arquitectura de Venècia, que tindrà lloc del 7 de juny al 23 de novembre de 2014. La primera fase, de presentació de propostes, finalitza el 13 de juny.

Per a la presentació de projectes s’ha establert un marc conceptual que vol posar de manifest el canvi de paradigma que s’està produint en l’arquitectura contemporània on la situació actual propicia un replantejament de valors que permet noves maneres d’afrontar l’arquitectura.

El concurs es dividirà en tres fases. En primer lloc, la de participació, oberta a la presentació de propostes per part de tots els professionals i empreses interessats que compleixin els requisits. En aquesta primera fase, que es tancarà el 13 de juny, cal presentar un currículum vitae i un pre-projecte de 2 pàgines, com a màxim, que reflecteixi les idees generals de la proposta d’acord amb el marc conceptual i el pressupost.

En segon lloc, una fase d’Idees en què el jurat convidarà un màxim de tres participants seleccionats a fer un desenvolupament del projecte inicial. I finalment, la Contractació del projecte guanyador. El veredicte final del jurat es farà públic el 16 de juliol.

Les propostes rebudes seran avaluades per un jurat independent format per:
Lluís Domènech i Girbau (president), el degà del COAc, Lluís Comeron; Fernando Marzà, vocal de Cultura del COAC; Fèlix Arranz i Jordi Badia, comissaris de la participació catalana als Eventi Collaterali de la Biennal d’Arquitectura de 2012; Carme Pinós: Olga Felip i Àlex Susanna.

Aquesta serà la segona vegada que l’IRL impulsa la presència de Catalunya a la Biennal d’Arquitectura, després d’haver-hi presentat el projecte Vogadors comissariat per Jordi Badia i Félix Arranz el 2012 i integrat per nou obres de joves arquitectes catalans i balears, i arribarà després de la tercera participació a la Biennal d’Art que s’inaugura aquesta setmana.

Consulteu les bases del concurs.


Entitat organitzadora: 
Institut Ramon LLull i COAC
10/06/2013
Tornar