Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L'eina web d'espais interiors saludables, disponible per a tots els arquitectes col·legiats

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb l'objectiu de continuar treballant per promoure la renovació del parc edificat i la descarbonització de l'arquitectura, el COAC posa a l’abast de tots els arquitectes col·legiats l'espai web sobre espais interiors saludables.

Aquesta eina interactiva, elaborada des de l'Oficina Consultora Tècnica, ofereix una aproximació rigorosa als principals factors ambientals que condicionen la qualitat dels espais interiors i la seva incidència en la salut de les persones.

En ella s'explica com el disseny arquitectònic, els sistemes constructius i la tria de materials poden ajudar a assolir uns entorns interiors més saludables, i s'identifiquen els principals agents contaminants interiors, proposant maneres de minimitzar-los. 

Des que es va posar en marxa, l'any 2020, aquest espai de consulta s'ha anat actualitzant i ampliant amb nous continguts. Tot i que inicialment estava disponible exclusivament per a aquells arquitectes que tenen contractat el Tram Complementari, ara està disponible per a tots els col·legiats.

Amb això, el COAC pretén aportar coneixements en aquest camp als professionals de l’arquitectura i, d'aquesta manera, donar resposta als reptes lligats als Objectius de Desenvolupament Sostenible .

30/01/2023
Tornar