Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Publicació del catàleg ‘Fons d’Arxiu: projectes dibuixats. Ignasi Bosch, Joan Maria de Ribot, Jeroni Moner, Ferran Galí, Manuel Martin Madrid’

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Amb motiu de l’exposició Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid, la Demarcació de Girona del COAC ha editat el catàleg que, sota el mateix títol, recopila la documentació exposada procedent de l’Arxiu Històric del COAC, a Girona, la qual es complementa amb les biografies dels arquitectes i la reflexió que la periodista Eva Vázquez va escriure per donar la benvinguda al visitant en l’inici de la mostra. 

A Projectes dibuixats hi podem veure una selecció dels dibuixos i croquis que han ingressat a l’Arxiu Històric els darrers anys ‒provinents de les donacions d’Ignasi Bosch i Reitg, Joan Maria de Ribot, Jeroni Moner, Ferran Galí i Manuel Martín Madrid‒ que complementen, en alguns casos, lliuraments anteriors de material generat als respectius despatxos professionals. L’exposició reuneix una quarantena de dibuixos i esbossos que permeten endinsar-nos en la gestació d’alguns dels seus projectes i assistir al procés mateix de creació.

Una important col·lecció de dibuixos
L’Arxiu Històric del COAC a Girona conserva una important col·lecció de dibuixos dels professionals que han treballat a la província de Girona des de principis del segle XX. Són uns fons que han anat creixent amb la incorporació de nous documents al llarg del temps, fruit d’adquisicions i donacions dels mateixos arquitectes o els seus hereus, que contribueixen a enriquir la comprensió i l’estudi de l’arquitectura moderna a través dels primers traços sobre el paper d’algunes obres singulars.

Accedeix al catàleg en PDF.

1/07/2022
Tornar