Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Mostra d'Arquitectura Garraf i Alt Penedès

La 1a Mostra d’Arquitectura Garraf - Alt Penedès reconeix una quinzena d’obres del territori

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El passat 6 d’octubre es va fer entrega de diplomes per a la quinzena d’obres seleccionades i guardonades de la 1a Mostra d’Arquitectura Garraf – Alt Penedès. L’acte va tenir lloc al Museu Can Papiol, a Vilanova i la Geltrú.

L’entrega de guardons i distincions va anar a càrrec de la presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, Sandra Bestraten, el comissari de les Mostres d’Arquitectura del COAC, Francesc Camps, i membres del Jurat de MODs. L'arquitecta del Servei d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona, Montserrat Montalbo, va fer entrega de la Menció Especial del Premi Diba. També van haver-hi intervencions d’Irene Raya, corresponsal del COAC a Vilanova i la Geltrú, i Josep Torrents, coordinador del grup territorial Garraf/Alt Penedès COAC.

Durant la presentació, Bestraten va destacar la importància del desplegament territorial, per apropar el COAC a tots els arquitectes de la Demarcació i alhora apropar els arquitectes a la societat. Per la seva banda, Camps va recordar el paper de les Mostres d’Arquitectura del COAC, que és posar en valor la feina dels arquitectes, la iniciativa dels promotors, i difondre l’arquitectura més rellevant de les comarques. A més, ajudar a crear un fons documental i a reconèixer i estimular els esforços dels autors i els agents implicats.

 1a Mostra d'Arquitectura del Garraf - Alt Penedès
Organitzada pel COAC a través de la seva representació a les dues comarques, la 1a Mostra d’Arquitectura del Garraf - Alt Penedès té l’objectiu principal de contribuir al coneixement i valoració de l’arquitectura que s’està realitzant en l’àmbit territorial de les dues comarques.

En aquesta primera edició, el jurat de la Mostra ha decidit seleccionar 14 obres com a guardonades i 11 com a finalistes de la modalitat I (edificació) d’entre les 86 que s’han presentat a la convocatòria.

                                                

La Menció Especial Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l'Hàbitat Urbà va ser per Penedès 360, del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Cristina Montserrat Bages, arquitecta, i la col·laboració del Consorci de Promoció Turística del Penedès. Modalitat II. La ruta Penedès 360° és un conjunt de rutes per etapes i circulars que us apropa al mar, us acompanya entre vinyes i us fa enfilar fins a dalt de la muntanya. Es tracta de rutes per etapes i circulars, accessibles, que s’han adaptat per a cada modalitat de bicicleta i que permeten descobrir el territori.

Durant l'acte va haver-hi la interpretació musical de l’arquitecta i violinista, Carmina Font, Marina Parellada (cel·lo) i Albert Flores (viola).

Visualitzeu el vídeo de la Mostra

Visualitzeu les notícies de Canal Blau i Eix Diari sobre l'acte de lliurament dels guardons.

13/10/2022
Tornar