Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova seu del COAC a Terrassa

Actualitzades les bases del concurs per a l’adequació de la nova seu de Terrassa

Imatge: 
© Rafael Vargas
La Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Delegació del Vallès Occidental del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica (CATEB) convoquen un concurs de projectes d'arquitectura per a l'adequació interior de la seva nova seu, ubicada al centre de Terrassa.

Ambudes entitats han signat un contracte de lloguer per un termini de 35 anys i està previst iniciar en els propers mesos les obres de rehabilitació de l'edifici, obra de l'arquitecte Juli Capella.

El canvi de seu obeeix a l’estreta col·laboració entre els dos col·legis, a través de la Intercol·legial Tècnica del Vallès, fet que facilita les gestions de l’exercici professional compartides entre arquitectes i arquitectes tècnics, i tant de bo signifiqui un precedent en el sector. A més, el nou emplaçament afavorirà un impacte més directe a la societat, apropant el servei a la ciutadania.

El concurs es durà a terme en dues fases, amb intervenció de jurat. L'objectiu és seleccionar la proposta que, per la seva qualitat, valors tècnics, funcionals, arquitectònics, culturals, d’arquitectura i salut, d’accessibilitat i mediambientals, sigui considerada la més idònia.

En una primera fase es valoraran les propostes presentades en base als criteris de selecció i, posteriorment, es convidarà els cinc equips amb millor puntuació a una segona fase. L’equip guanyador rebrà l’encàrrec de la redacció del projecte, la direcció d’obra, la direcció d’execució de l’obra i la coordinació de seguretat i salut. El segon, tercer, quart i cinquè classificats percebran la quantitat de 3.000 euros cadascun.

El termini de presentació d’ofertes en primera fase finalitzarà el divendres 21 de juliol a les 14 h.

NOVETAT: ACTUALITZACIÓ DE LES BASES

En data 12 de juliol, s'ha esmenat el plec de bases administratives que regeixen el concurs. La modificació fa referència a la documentació a presentar per part dels concursants (Apartat 4.2) i l'addició d'una nova declaració responsable (Annex 1).

Documentació
· Plec de bases tècniques
· Plec de bases administratives (versió esmenada el 12 de juliol)
· Documentació addicional

21/06/2023
Tornar