Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Premiada la 'Ruta de les avantguardes: Cadaqués - Tossa de Mar', de Xavier Llobet i Marc Manzano

Imatge: 
© Agència Catalana de Notícies (ACN)
L'11 de desembre va tenir lloc el lliurament dels Premis G!, que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per reconèixer trajectòries i treballs dels professionals del sector turístic. El president de la Generalitat, Artur Mas, va presidir l'acte.

En aquesta novena edició dels Premis, el jurat va concedir un accèssit, en la categoria de recerca turística, al projecte “Ruta de les avantguardes: Cadaqués - Tossa de Mar”, dels arquitectes col·legiats Xavier Llobet i Marc Manzano.

Aquesta ruta planteja establir un lligam geogràfic entre aquelles poblacions que van acollir pintors, cineastes o arquitectes d’avantguarda. Seria el cas, per exemple, de Cadaqués (Dalí), Ceret (Picasso), Mont-roig (Miró) o Tossa (Boelitz, Chagall, Benet). Catalunya ha estat un dels bressols de les avantguardes artístiques del segle XX, així com un lloc d’acollida per a molts artistes estrangers. 

Els Premis G! van ser creats l’any 2005 pel Patronat de Turisme de les Comarques de Girona amb l’objectiu de reconèixer i premiar la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins. Alhora, també volen estimular la difusió a l’exterior dels recursos i atractius turístics de la regió i promoure, amb el premi de recerca, el coneixement científic d’aquesta activitat aplicada a les comarques de Girona.

Veure notícia publicada a l'ARA
Veure notícia publicada al Diari de Girona
17/12/2014
Tornar