Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premis d'arquitectura Comarques de Girona 2020


PRESENTACIÓ

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) té com a funció destacable mostrar la tasca professional dels arquitectes per a la difusió, en el conjunt de la societat, dels valors de l’arquitectura; acció que desplega en múltiples formats. En aquest sentit, des del 1997, la Demarcació de Girona del COAC convoca anualment els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, que volen posar en valor l’arquitectura feta en l’àmbit territorial de la demarcació, per tal de mostrar l’excel·lència i l’esforç col·lectiu dels professionals, i que amb vint-i-tres anys de trajectòria han esdevingut un referent entre els professionals de l’arquitectura i la construcció.

Els successius Jurats també han contribuït a que tinguin un ressò més enllà de les fronteres del seu territori. Arquitectes de reconegut prestigi molts d’ells Premis Nacionals d’Arquitectura, i la participació dels RCR Arquitectes guardonats amb el Premi Pritzker 2017, han contribuït a que això sigui possible.

MÉS DE 600 PROJECTES I 25 ANYS DE TRAJECTÒRIA

Des de l’any 2011, els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona tenen un espai web propi on s’hi poden consultar les més de sis-centes referències de projectes d’arquitectura, rehabilitació, arquitectura efímera, interiorisme i projectes d’exteriors. Una informació que s’actualitza a cada edició, esdevenint un instrument per a la difusió de l’arquitectura contemporània, que ajuda a fer de cada treball individual una experiència col·lectiva en contínua evolució. Aquest espai vinculat amb l’Arxiu Històric del COAC, té la voluntat d’anar reunint el patrimoni arquitectònic passat i present posant-lo a l’abast del conjunt de la societat.

.- Ves al Portal dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona

.- 
 Segueix-nos al canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC

Versió per a imprimirPDF version