Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició "L'Herència de Coderch”

S'obre al públic l'exposició "L'Herència de Coderch", organitzada per MINIM, en la que es mostra l'últim projecte en què va treballar l'arquitecte José Antonio Coderch de Sentmenat, figura fonamental de l'arquitectura espanyola després de la guerra civil i referent de nombroses generacions posteriors. La mostra, que s'inaugura el dia 26 de novembre a les 20h, es podrà visitar fins el 28 de febrer de 2015.

Amb motiu de la mostra s’ha produït un documental titulat "Recordando a Coderch", que dirigeix ​​Poldo Pomés i en què participen arquitectes com Oriol Bohigas, Oscar Tusquets, Carlos Ferrater, Federico Correa o Rafael Moneo.

Els passis de la pel·lícula seran tots els dimarts a les 18h. La visita a l’exposició i els passis del film són activitats gratuïtes. L'exposició es pot visitar a MINIM, a l'Edifici Monitor de Coderch (Via Augusta, 185), de dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes de 10 a 14h.

En el marc de l'exposició "L'Herència de Coderch", estan programades dues taules rodones al voltant de la figura de l'arquitecte:
"Visions sobre Coderch": el 9 de desembre a les 19.30, amb Antonio Armesto, Emili Donato, Carlos Ferrater, Carlos Fochs i Ginés Górriz.
"L'herència de Coderch": el 13 de gener a les 19.30, amb Jordi Badia, Josep Llinàs, Octavio Mestre, Jaume Prat i Elina Vilá.
Entitat organitzadora: 
MINIM
19/11/2014
Tornar