Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El COAC presenta l'Agenda d’Arquitectura amb el conseller Mascarell

El COAC presenta l'Agenda d’Arquitectura amb el conseller Mascarell

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 14 d’octubre el Col·legi d’Arquitectes va presentar l'Agenda d’Arquitectura, un nou canal informatiu per difondre l’activitat cultural relacionada amb l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny que succeeix al nostre territori.

L’acte va comptar amb la intervenció del conseller de Cultura en funcions, Ferran Mascarell, del degà del COAC, Lluís Comerón, i l’assistència de les institucions culturals que ja participen en el projecte.

L’Agenda d’Arquitectura, impulsada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, va néixer el juliol de 2015. Des d’aleshores i fins al moment, prop de 30 institucions culturals repartides pel territori català s’han sumat al projecte, treballant de forma col·laborativa com a Xarxa d’Arquitectura.

Després d'enviar-se en fase de proves als prop de 10.000 arquitectes col·legiats, l’Agenda d’Arquitectura s’obre ara a la ciutadania, permetent la subscripció en línia a través del web arquitectes.cat per rebre cada setmana al correu electrònic un butlletí amb les principals activitats culturals —conferències, exposicions, taules rodones, visites, etc— que tindran lloc en els propers dies.

L'objectiu final de l'Agenda és esdevenir un espai de referència i una eina informativa per als arquitectes, la ciutadania, els mitjans de comunicació i els visitants estrangers.



Entitats que ja participen a l’Agenda d’Arquitectura
Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Arquinfad, Arquitectes per l’Arquitectura AxA, Arts Santa Mònica, BAC (Barcelona Architecture Center), CaixaForum, CCCB, Disseny Hub Barcelona, El Globus Vermell, ELISAVA, EME3, Escola ESARQ-UIC, Escola ETSAB-UPC, Escola ETSAL La Salle, Fundació Catalunya - La Pedrera, Fundació Enric Miralles, Fundació Mies Van der Rohe, Fundació Miró, Fundación Arquia, IAAC, MACBA, Open House, Plataforma Q9, Roca Barcelona Gallery, Institut d'Humanitats, El Born Centre Cultural, OAB Carlos Ferrater & Partners.

 

Vegeu el vídeo de presentació de l'Agenda d'Arquitectura:

31/10/2015
Tornar