Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premis arquitectura comarques Girona 2020

El cicle “Les obres i els seus autors” es pot veure per Televisió de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Des del passat dimarts 6 de juliol, Televisió de Girona emet el cicle Les obres i els seus autors amb el qual la Demarcació de Girona del COAC dona a conèixer les obres premiades pel Jurat en la 23a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona. Cada dimarts, a les 21.30 hores, s’estrena un dels set episodis, el qual es repeteix els dimecres i els diumenges de la mateixa setmana, a les 17.30 h i a les 17 h, respectivament. Els capítols es podran veure durant els mesos de juliol, agost i mig setembre. 

Les obres i els seus autors
La situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 va obligar a la Demarcació de Girona del COAC a variar el format tradicional de conferència i visita a l’obra per presentar els projectes premiats. Per aquest motiu, enguany les obres són presentades pels mateixos autors a través de set episodis gravats, en la gran majoria dels casos, en espais del projecte guardonat.

Els set episodis

-3a cara de la lluna, de Pep Admetlla i Isaki Lacuesta. Obra premiada en la categoria Efímers.
- Can Sau, d’Eduard Callís i Guillem Moliner – unparelld’arquitectes- i Quim Domene. Obra premiada en la categoria Paisatges.
- Cafeteria Buttercup, d'Anna Sabrià, Jordi Ginebreda i Gerard Formentí. Obra premiada en la categoria Interiors.
- Terracotta Museu, de Joan Escribà i Miós Nadal. Menció especial ex aequo Patrimoni en la categoria Arquitectures.
- Recuperant el Castell de Montsoriu, de Ramon M. Castells i Eulàlia Marquès. Menció especial ex aequo Patrimoni en la categoria Arquitectures.
- Una casa de poble, d’Atheleia Arquitectura. Menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures.
- Casa grada, d’Arnau Estudi d’Arquitectura. Menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures.

Els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung, com a patrocinador principal; Brancós Ceramics, Compac, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Palahí, Plantalech, Tendències Girona i Vidresif, com a col·laboradors.

Més informació al web dels Premis d'Arquitectura.
14/07/2021
Tornar