No t'ho perdis!

No t'ho perdis! Març 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El #Nothoperdis del mes de març arriba amb una novetat important: a partir d’ara quedarà associat a un podcast amb el mateix nom que passa a formar part del programa Perspectiva de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Josep Lluís Blázquez. El programa es farà ressò dels actes i exposicions que recomanem des de l’Agenda d'Arquitectura del COAC, aprofundint en el seu contingut. Comencem:

En aquesta època de l’any comencen els fòrums de conferències a l'IAAC i la UIC Barcelona School of Architecture. Si esteu atents a la nostra Agenda trobareu les properes cites, com Neil Thomas el 24 de març a l'IAAC o Maroje Mrduljas l’11 a la UIC: dos grans noms amb molt a dir a l’escena internacional, a casa nostra i en obert, convertint Barcelona en un punt de reunió i d’intercanvi.

I no només hi ha conferències a Barcelona. El dia 19 l’estudi VAUMM en pronunciarà una a la Demarcació de Tarragona del COAC, on ens posaran al dia sobre els seus projectes i les seves intencions.

Dins de les exposicions, us recomanem una mostra d’art especialment rellevant per als arquitectes: Piranesi-Rivas, gravats i fotografies, a la galeria Artur Ramon Art de Barcelona. L'exposició es basa en una dialèctica entre les obres de dos artistes separats per temps i cultures amb molts punts en comú que cal explorar.

El 19 de març s’inaugurarà a la seu del COAC l'exposició Distinction Romande d’Architecture, DRAIIII, comissariada per Xavier Bustos, un projecte expositiu que recull 20 projectes de la part francòfona de Suïssa en una mostra que engloba diversos departaments de dues escoles de disseny de Ginebra.

El Pavelló de Barcelona no era només de Mies van der Rohe. També va ser obra de la malograda Lilly Reich, i ara això quedarà visibilitzat a l’exposició Re-enactment, de l’artista Laura Martínez de Guereñu, resultat de la beca Lilly Reich. L’exhibició s’inaugurarà el 6 de març i durarà fins al 22 al propi Pavelló.

El dia 7 s’inaugura a la seu del COAC de Vic l'exposició Arquitectes Artistes. Com el seu nom indica, exposa obra d’arquitectes que experimenten les arts plàstiques i les exhibeixen col·lectivament.

Per últim, recordar-vos la itinerància de l’exposició de fotografies de Moholy-Nagy, que es pot visitar a la seu d’Olot fins al 10 d’abril. És una bona oportunitat de repescar-la si no l'heu vist encara, i aprofitar tota l’arquitectura en directe que ofereix la ciutat.

Trobareu tota la informació que necessiteu sobre aquests i altres actes al web de l’Agenda d’Arquitectura del COAC… i al Perspectiva de Catalunya Ràdio.
 

3/03/2020
Tornar