Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Un grup d'alumnes participa al taller 'Construint a les escoles'

El COAC col·labora amb el MNAC i 'Construint a la Sala' per apropar l'arquitectura a les aules amb 'Construint a les escoles'

Imatge: 
© Jaume Orpinell
La situació provocada per la pandèmia de la COVID-19 va obligar a reconvertir la Setmana d'Arquitectura en un esdeveniment virtual. 'Aprendre des de casa', la versió online dels tallers 'Arquitectura a les aules', va fer possible que molts infants gaudissin de l'arquitectura des de les seves llars mitjançant activitats fetes per arquitectes. 

Amb l'objectiu de fer arribar l'arquitectura a les aules de les escoles, la Demarcació de Barcelona del COAC s'ha sumat enguany al projecte 'Construint a la sala' del Museu Nacional d'Art de Catalunya, que transformat en 'Construint a les escoles' ha apostat per portar el seu tradicional taller, que es realitzava a la Sala Oval del MNAC, als centres educatius. 

Tallers a les escoles de Barcelona
Més de 800 nens i nenes de 14 escoles dels 10 districtes de Barcelona d'entre 2n i 5è de primària construiran la casa dels seus somnis sota el lema 'Viure, treballar, jugar'. L'activitat pretén donar veu als infants perquè expliquin de manera creativa la seva experiència durant el confinament i comptarà amb el suport de més de 40 docents i 40 arquitectes, a més a més d'altres professionals del sector. 

Els tallers se celebraran durant les primeres dues setmanes de desembre de 2020 i posteriorment es farà una exposició de maquetes seleccionades durant els tallers al Museu Nacional de Catalunya (MNAC) i al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

 

30/11/2020
Tornar