Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Obres mencionades a la 7a Mostra d'Arquitectura de les Comarques Centrals

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Torre Nova de la Colònia de Cal Pons va acollir dijous passat, 7 de juliol, l’acte de presentació de la 7a Mostra d’Arquitectura de les Comarques Centrals, el lliurament de guardons i la inauguració de l’exposició d’aquesta setena edició, organitzada per les Delegacions del Bages-Berguedà i d’Osona del Col·legi d’Arquitectes.

Un total de 10 obres, d’entre les 63 presentades, van ser finalment guardonades en aquest certamen, que pretén reconèixer les millors propostes arquitectòniques d’aquestes comarques i les seves àrees d’influència.


A l’acte de lliurament de guardons hi van assistir 80 persones, entre les quals el degà del COAC, Lluís Comeron; el president de la Demarcació de Barcelona del COAC, Manel Casadevall; el president del CSCAE i vicepresident del CEPLIS, Jordi Ludevid; l’alcalde de Puig-reig, Josep M. Altarriba; i el regidor d’urbanisme de Manresa, Marc Aloy.

Les obres mencionades pel jurat són:

Biblioteca Municipal de Sant Vicenç de Castellet
Batllori&Trepat Arquitectes.

Centre Cultural Mont-Àgora. Santa Margarida de Montbui
Pere Puig arquitecte, SLP

CTM, Centre Tecnològic de Manresa
Jordi Roig i Eduard Gascón    

Casa a Muntanyola
Comas-Pont Arquitectes SLP. Jordi Comas / Anna Pont

Habitatge ecosostenible a Cantonigrós
Marc Rifà Rovira

Auditori al Convent de Sant Francesc a Santpedor
David Closes i Núñez

Biblioteca Comarcal de Solsona >>>>
Anna Feu i Jordana

Espai per Vetllatori a Bagà
Eidée arquitectes SLP. Arturo de Visa i  Ramon Subirana

Ca L'Arpellot a Gironella
Serrat-tort arquitectes SLP. Enric Serrat i Albert Tort

Nou accés al centre històric de Gironella
Carles Enrich Giménez

El Jurat d’aquesta edició ha estat presidit per Manuel Ruisánchez, vocal de Cultura del COAC, i format per Anna Rovira, arquitecta d’Osona; Maria  Sabaté, arquitecta de l’Anoia; Claudina Relat, arquitecta del Bages; i Mònica Pozo, també arquitecta del Bages, actuant com a secretària. El Jurat ha valorat la bona qualitat de les obres presentades en aquesta Mostra d’Arquitectura de les Comarques Centrals, tenint en compte el marc de crisi econòmica dins del qual han estat executades. 

L’exposició de la Mostra d’Arquitectura Catalana de les Comarques Centrals es podrà visitar el mes de setembre a la sala d’exposicions de la Delegació d’Osona (Plaça Bisbe Oliba, 2, Vic). Posteriorment, l’exposició viatjarà a Manresa i a altres municipis de les comarques participants (Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i Solsonès). Totes les obres presentades a aquesta convocatòria s’han publicat al web de les Mostres d'Arquitectura.

L’acte de presentació de la 7a Mostra d'Arquitectura de les Comarques Centrals ha comptat amb el patrocini de l’empresa SQUARE i la col·laboració de l’Ajuntament de Puig-Reig.

8/07/2016
Tornar